U subotu, 08. lipnja 2024. u Velikoj i Požegi održat će se Međunarodni odbojkaški turnir u organizaciji SRU "Papuk" Velika

Odbojka 05. lipnja 2024.

POŽEGA – U subotu, 08. 06. 2024. u Požegi i Velikoj održat će se Međunarodni odbojkaški turnir u rekreativnoj odbojci za žene i muškarce u organizaciji SRU “Papuk” Velika.

inbound7448125816234045088

Na 9. Međunarodnom odbojkaškom turniru “Žene u najboljim godinama “ sudjelovat će 12 ženskih rekreativnih ekipa.

To su SRU “Živim sport” Slavonski Brod, ROU “Srcem za odbojku” Tuzla, ŽSRU Ante Portas Vinkovci, “Sport u srcu” Odžak, Nova Gradiška, “Top sport” Vukovar, “Sestre” Ogulin, “Legice” Osijek, “Cvjetići” Osijek, “K ROL” Split, “Kraljice šoka”  Požega i domaćin SRU “Papuk” Velika.

Naslov pobjednika brani ekipa SRU “Živim sport” iz Slavonskog Broda. 

sru 2

Aktivne i vrijedne članice SRU Papuk organiziraju i 2. Međunarodni turnir “Muškarci u najboljim godinama” na kojem će nastupiti 4 ekipe. Ekipe koje sudjeluju su “Ostat ću mlad” Slavonski Brod, “Lege” Osijek, ROU Srcem za odbojku Tuzla i “K ROL”Split. Naslov pobjednika brani ekipa “Lege” Osijek koja je osvojila prvo izdanje ovog turnira koje je održano 17. 06. 2023. u Velikoj.

Turniri će se ove godine održati u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivan Goran Kovačić u Velikoj i u Sportskoj dvorani Osnovne škole Dobriše Cesarića u Požegi. 

Prošle godine ženski turnir održan je 17. 06. 2023. u požeškoj Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, ali kako je ona naredne subote zauzeta održavanjem 2. Međunarodnog šahovskog turnira “Požega grad šaha”, odbojkaši i odbojkašice će koristiti novu dvoranu na Cesarićevoj školi.

Pročitano 499 puta