Petak, 26 Travanj 2024 08:01

Nogometaši Slavonije u subotu, 27. travnja s početkom u 17,30 sati na SRC-u protiv Graničara (Županja) igraju susret 25. kola 3. NL - Istok

POŽEGA - Pred slavonsko baranjskim trećeligašima je 25. prvenstveno kolo u kojem se kao najzanimljivija izdvaja utakmica u Požegi gdje će novi lider Slavonija ugostiti najbolju momčad proljetnog dijela sezone – Graničar. U proljetnom dijelu prošle sezone ova su dva kluba odlučivala o naslovu prvaka u izravnom dvoboju u Županji, onda su zajednički katastrofalno krenuli u novu sezonu, a zajednički put zaključili su nakon šest kola kada se Slavonija krenula dizati, dok je Graničar jesen zaključio kao debelo posljednji, sa samo pet osvojenih bodova u čitavoj polusezoni.

Slavonija se priključila vrhu, otvorila si šansu da u proljeće čak krene u obranu titule, a nakon pobjede u Donjim Andrijevcima je i zasjela na vrh ljestvice. Graničar je u proljeće najbolja momčad lige, Županjci su osvojili 23 boda u 2024. godini! U ovoj godini Slavonija je pored Orljave na maksimalnom učinku, pet prvenstvenih i jedna kup utakmica protiv Slavije odrađeni su na najbolji mogući način, u prvenstvu Poletijeva momčad na Rekreaciji ima 15 osvojenih bodova uz 13:1 gol razliku. Graničar se s tri posljednja gostovanja vratio s maksimalnim ulovom, a gostovanja su bila sve samo ne laka, Ivankovo, Stari Slatinik i Čepin!

Dakle, jednog su lidera “skinuli” na njegovom terenu, ostaje vidjeti mogu li i drugog, morat će to bez pomoći Slavena Pejčića i Malika Smajlovića. Iako je Graničar u sjajnoj seriji ostanak još nije osiguran, bodovi su mu i te kako potrebni i pozitivan rezultat u Požegi bi bio veliki impuls za samu završnicu sezone.

U subotu, 27. 04. 2024. s početkom u 17,00 sati sastaju se Slavonija - Graničar, Sloga - Vuteks Sloga, Čepin - Borac, Đakovo Croatia - Slavija i Oriolik - Bedem dok će u nedjelju, 28. 04. 2024. u 17,00 sati igrati Kutjevo - Valpovka, Tomislav (C) - Tomislav (DA) i Svačić -NAŠK.

 

 

sportalo.hr

 

Pročitano 167 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 26 Travanj 2024 09:16