Slavonija i Uljanik (Pula) u prvom kvalifikacijskom susretu za popunu 2. Nogometne lige odigrali neodlučeno, 0:0

Nogomet 10. lipnja 2024.

SISAK/ VELIKA – Prve utakmice kvalifikacija za popunu Druge Nogometne lige odigrane su jučer u Sisku i Velikoj, no nakon oba dvoboja nema nikakvih odgovora, odluka pada sljedeće nedjelje u Zadru i Puli.

U nešto ranijem terminu pred oko 2500 gledatelja u Sisku je Segesta pobijedila Zadar, činilo se da će na uzvrat s osjetnom prednosti, no na kraju je ona ipak minimalna. Krenula je Stara dama odlično, već u četvrtoj minuti iskusni Tonći Kukoč-Patarello donio je domaćinu prednost, a u 22. minuti Vinko Martinović diže na 2:0. Bio je to rezultat koji bi Segesti osigurao lijepu prednost, no u završnici Ante Vukadinović zabija za 2:1 i radi ogroman posao za Zadar. Na Stanovima je Zadru dovoljno i 1:0 za prolazak u viši rang!

Opis nije dostupan.

U Velikoj se okupio sličan broj gledatelja, nakon dugog niza godina i istočna tribina je bila popunjena, zapad većim dijelom potpuno pun, pa možemo govoriti o broju od 2500 pa čak i do 3000 gledatelja. Kada dodamo i izravni TV prijenos, Slavonija i Uljanik su igrali pred dojmljivim brojem gledatelja.

Bila je to izjednačena utakmica u kojoj je Slavonija ipak imala konkretnije prigode, a najbolju sredinom drugog poluvremena kada je Matej Martinović s nekoliko metara snažno pogodio gredu. Na kraju bez golova, ishod u kojem i jedni i drugi vide svoju prednost, Uljanik u činjenici da se vraća neporažen a drugu utakmicu igra na svom terenu i pred svojim gledateljima, dok Slavonija sada ima prednost matematike, njoj gol u gostima nosi veliku prednost, no jasno, treba ga zabiti.

Opis nije dostupan.

Oba uzvrata igraju se sljedeće nedjelje, kako sada stoji oba s početkom u 18,00 sati. 

 

sportalo.hr

Pročitano 136 puta