Počela Škola plivanja Požeškog športskog saveza i Grada Požege

Plivanje 08. srpnja 2024.

POŽEGA – Na Gradskim bazenima danas je počela Škola plivanja Požeškog športskog saveza i Grada Požege u koju je ove godine upisano 510 polaznika.

Škola plivanja je potpuno besplatna, a trajat će puna tri tjedna (od 08. do 26. srpnja 2024.), odnosno svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka u dopodnevnim satima.

Obuka će se provoditi u tri smjene (9,00 – 10,00, 10,00 – 11,00, 11,00 -12,00). Na kraju obuke od 15 radnih sati (20 školskih sati) bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i svečana dodjela diploma polaznicima.

Obuku provodi 8 učitelja – kineziologa. To su  : Ana Pedić, Anton Čokrlić, Vlasta Krizmanić, Željko Bunčić, Vjekoslav Lojber, Albinko Bagarić, Ivan Antunović i Alen Ivanović koji je i voditelj škole.

 

Radi lakše organizacije Škole i provedbe obuke molimo Vas da se pridržavate ovih uputa : 

– Držite se termina u  kojem ste prijavili svoje dijete (promjena termina u grupi moguća je samo u dogovoru s učiteljem kod kojeg je dijete upisano).
– Obavezni ste preuzeti dijete nakon završenog termina plivanja i javiti se učitelju (budite barem 5 minuta ranije na bazenu prije završetka termina obuke svog djeteta),
– Molimo Vas da za vrijeme trajanja sata / termina ne ometate učitelje u radu dodatnim pitanjima (kada počne termin),
– Za sva ostala pitanja učitelji Vam stoje na raspolaganju od ponedjeljka, 08. srpnja na bazenu prije svakog termina ili nakon radnog dana.

Pročitano 181 puta