Utorak, 16 Travanj 2024 11:09

Stolnotenisači Požege u 11. kolu Superlige pobijedili Marathon (Zagreb), a izgubili od ekipe STK Zagreb

POŽEGA - Stolnotenisači Požege su proteklog vikenda u sklopu 11. kola Superlige odigrali dvije utakmice u svojoj dvorani u sklopu SD Tomislav Pirc. Prvo su u subotu tijesno poraženi od ekipe STK Zagreb, nakon toga su u nedjelju pobijedili STK Marathon (Zagreb). 

Protiv Zagreba nakon tri sata velike borbe stolnotenisači Požege izgubili su rezultatom 2:3. Malo je nedostajalo da Domagoj Maglić priredi veliko iznenađenje i dobije prvog juniora Hrvatske Bornu Peteka i odvede naš ekipi Požege do pobjede. Dan poslije Požega je slavila protiv STK Marathon rezultatom 3:1. Najzaslužniji za ukupnu pobjedu je bio Domagoj Maglić koji je u odličnom meču pobijedio bivšeg reprezentativca Hrvatske i najboljeg igrača gostiju Roka Tošića.

Kolo prije kraja STK Požega je na odličnom, 7. mjestu sa 24 boda. U posljednjem, 12. kolu požeški stolnotenisači će gostovati kod GSTK Zagreb (27. 04.), a dan poslije i kod ekipe STK Pula (28. 04.). Tako će za požeški klub uspješno završiti peta uzastopna sezona u elitnom rangu hrvatskog stolnog tenisa. 

Pročitano 181 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 16 Travanj 2024 13:14