Ponedjeljak, 08 Travanj 2024 07:04

Poraz Požege, remi Dinama u 18. kolu Međužupanijske nogometne lige

POŽEGA / SLAVONSKI BROD - Proteklog vikenda odigrane su sve utakmice 18. kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod / Požega. Dinamo (Vidovci) je na gosovanju kod Sikirevaca odigrao neodlučeno dok je Požega poražena na gostovanju kod Papuka u Velikoj. 

 

NK Papuk (V) – NK Požega 3:0

Papuk je bez problema svladao Požegu, domaći su otišli na odmor sa prednosti od dva gola pogotcima Soline i Banovića. Pobjedu je potvrdio Domingues golom za 3:0 i tako se Papuk učvrstio na 5. mjesto dok će Požega bodove spasa morati potražiti sljedeći vikend.

- “Čestitke dečkima na pobjedi koja je mogla biti puno uvjerljivija. Ekipi Požege želim sreću u prvenstvu a mi se idemo pripremiti za zahtjevan tjedan gdje igramo u srijedu i nedjelju. Imamo dvije zahtjevne utakmice, kup Jakšić i prvenstvo Vrba, obje odlične ekipe. Do sada nisam spominjao mladog Mihaela Matković Grgića koji igra u životnoj formi, sigurno je među 2-3 igrača lige na bočnim pozicijama, od 16. godine je prvotimac i ako ovako nastavi svjetla budućnost je pred njim. Još jednom čestitke mojim dečkima na odličnoj utakmici”, prokomentirao je Dalibor Banović, trener Papuka.

- “Čestitam domaćinu na pobjedi! Mi svoje šanse nismo iskoristili, a domaćin je i to je to”, rekao je Marijan Bakula, trener Požege.

 

NK Sikirevci – NK Dinamo Vidovci 0:0

Nakon rezultata od 1:1 u prošlom kolu protiv Jakšića, danas je Dinamo odigrao 0:0 u Sikirevcima. Tvrda utakmica završila je bez pogodaka što je na kraju bio i najrealniji ishod. Domaćin može biti zadovoljan zbog šesnaestogodišnjeg Galovića i njegovog debija, dok gosti mogu biti zadovoljni jer su ostali neporaženi.

- “Jedna prava prvenstvena utakmica, puno trke i borbe na sredini terena s malo šansi s obje strane. Naše šanse su bile malo bolje, imali smo i gredu. Svojim momcima nemam što zamjeriti, dali su sve od sebe. Gostima sretno dalje, a ja bih ovom prilikom čestitao našem debitantu šesnaestogodišnjem Nikoli Galoviću na prvim seniorskim minutama, Nikola nastavi kao do sada i svjetla budućnost je pred tobom”, poručio je Mario Barišić trener Sikirevaca.

- “Utakmica od početka do kraja teško gledljiva. Većinom lopta u zraku s puno duela i nije bilo moguće uspostaviti igru. Domaćin imao nekoliko prilika kao i mi tako da je konačni rezultat bez pogodaka realan. Sudačka trojka odlična. Nosimo bod s uvijek teškog gostovanja i okrećemo se domaćoj utakmici s Lipikom. Čestitke našim igračima i sretno Sikirevcima u daljnjem natjecanju”, prokomentirao je Mario Raguž, trener Dinama iz Vidovaca.

 

Rezultati 18. kola : Lipik 1925 - Hajduk 3:0, Vinogorac - Zadrugar 3:2, Jakšić - Psunj Sokol 2:0, Papuk - Požega 3:0, Mladost - Slavonac 0:6, Sikirevci - Dinamo 0:0, Omladinac - Slobodnica 2:0. 

U 19. kolu, u subotu, 13. 04. 2024. u 17,15 sati sastaju se Hajduk - Vinogorac dok će od 19,45 sati igrati Slavonac - Požega. U nedelju, 14. 04. 2024. u 17,15 sati igrat će Omladinac - Papuk, Slobodnica - Jakšić, Psunj Sokol - Sikirevci, Dinamo - Lipik 1925 i Zadrugar - Mladost. 

 

sportalo.hr

Pročitano 279 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 12 Travanj 2024 10:37