Petak, 17 Studeni 2023 09:01

Juniori Slavonije poraženi od Osijeka u finalu Kupa regije Istok

ĐAKOVO - Juniori požeške Slavonije poraženi su jučer od prvoligaša Osijeka u finalu Kupa regije istok rezultatom 0:5 (0:0). Požežani su pružili dobar otpor, stvorili i neke dobre situacije za vodstvo ali je prvi dio završio bez golova. Osijek je poveo tek u 62. minuti susreta.

Trener juniora požeškog kluba Ante Bulat imao je i dosta peha u ovoj utakmici. Već na zagrijavanju ozlijedio se veznjak Tvrtko Janković koji na kraju nije niti nastupio dok je u 39. minuti zbog ozljede teren napustio stoper Marko Milobara. 

Slavonija ipak nastavlja natjecanje u Hrvatskom nogometnom kupu, a za prolaz u četvrtfinale će Požežani igrati protiv poraženog kluba iz finalne utakmice Kupa Splitsko dalmatinske županije. Igrat će se jedna utakmica i to na neutralnom terenu.

Na Stadionu HNK Đakovo Croatia jučer su odigtane i finalne utakmice Kupa Nogometnog središta Osijek za kategorije pionira i kadeta. U pionirskoj kategoriji Osijek je s uvjerljivih 8:0 svladao Cibaliu (Vinkovci) dok je kod kadeta Osijek rezultatom 7:0 bio bolji od HNK Đakovo Croatie. 

Pročitano 387 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 17 Studeni 2023 10:18