Utorak, 14 Studeni 2023 08:38

Nogometašice ŽNK Slavonija Požega poražene od NŠM Višnjevac u 7. kolu 2. HNLŽ - skupina B

KUZMICA - Igračice ŽNK Slavonija Požega u nedjelju, 05. studenog, na igralištu Park u Kuzmici su ugostile ekipu NŠM Višnjevac u sklopu 7. kola 2. Hrvatske nogometne lige žene - skupine B. Gošće su povele pogotkom Josipe Poč u 32. minuti, a na 0:2 povisila je Laura Lončar u prvoj minuti nadoknade prvog dijela. 

Helena Draguljić je u 55. minuti smanjila na 1:2 ali je Laura Lončar svojim drugim pogotkom u 62. minuti ponovno povisila prednost Višnjevca na dva razlike. Konačnih 2:3 postavila je Martina Grgić u 79. minuti. 

Helena Draguljić vodi u poretku za najboljeg strijelca lige sa 10 pogodaka, a toliko imaju i Ana Fučkar (Koprivnica) i Laura Lončar (Višnjevac). 

Nakon 7 odigranih kola ŽNK Slavonija Požega je na četvrtom mjestu sa 12 bodova (4 pobjede, 3 poraza). U narednom, 8. kolu koje će se igrati na proljeće požeške nogometašice će  gostovati kod Viktorije u Slavonskom Brodu.

Pionirke i kadetkinje ŽNK Slavonija Požega također su završile jesensku polusezonu, a obje kategorije požeškog kluba osvojile su jesenski naslov prvaka u svojim regionalnim ligama. 

(Foto : ŽNK Slavonija Požega) 

Pročitano 385 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 14 Studeni 2023 09:10