Plamene u subotu, 27. travnja s početkom u 16,00 sati na svom parketu protiv Raguse igraju prvu polufinalnu utakmicu doigravanja za prvaka Hrvatske

Košarka 22. travnja 2024.

POŽEGA – Bilo bi podcjenjivački reći da se u polufinalu doigravanja igra finale prije finala, ali nije to daleko od istine, rasplet prvenstva u Požegu dovodi Ragusu. Prava drama odvijala se u borbi za pozicije u doigravanju ženske košarkaške Premijer lige, do posljednje utakmice regularnog dijela sezone nije se znalo tko će držati koju poziciju.

Na kraju, Trešnjevka je sezonu završila kao prva ekipa lige, Plamen Požega je druga, aktualni prvak Ragusa treća, a Medveščak četvrti. Dakle, u polufinalu prva Trešnjevka finale traži protiv četvrtoplasiranih gradskih rivalki, dok će u borbu za finale Plamen Požega i Ragusa, po mnogima najbolje ekipe lige, nedavne finalistice Kupa Ružice Meglaj Rimac.

Doigravanje kreće već u subotu, 27. travnja kada će Plamene s početkom u 16,00 sati na svom parketu ugostiti Ragusu. Druga utakmica se igra u Dubrovniku (srijeda, 01. svibanj.), a eventualna majstorica ponovno u Požegi (04. ili 05. svibnja). 

 

sportalo.hr 

Pročitano 339 puta