Utorak, 10 Listopad 2023 10:24

Djevojčice Gimnastičkog društva Sokol ekipno prve, a mlađe kadetkinje treće na 4. kolu Kupa Hrvatske za regiju Istok u Vukovaru

VUKOVAR - U subotu, 07. listopada 2023. u Vukovaru je održano 4. kolo kvalifikacija za Kup i Prvenstvo Hrvatske, regija Istok, u ženskoj sportskoj gimnastici – obavezni program. 

Na natjecanju je nastupilo ukupno 70 gimnastičarki iz 6 klubova – iz Slavonskog Broda, Valpova, Belog Manastira, Požege, Vukovara i Vinkovaca, u kategorijama djevojčica, mlađih kadetkinja, kadetkinja, mlađih juniorki, juniorki i mlađih seniorki.

Gimnastičko društvo "Sokol" Požega se natjecalo u kategoriji djevojčica (7 godina) i mlađih kadetkinja (8 - 9 godina). Djevojčice su osvojile prvo mjesto ekipno, a pojedinačno je prva bila Sofia Pandžić, druga Klara Kundakčić, a treća Marta Vuković. Još su nastupile i Danaja Kostić, Mila Vukušić, Una Krmpotić i Franka Vujnović.

Mlađe kadetkinje su ekipno osvojiile treće mjesto i to u sastavu : Mia Grozdanić, Petra Butorac, Elena Brus Škrljac, Ana Marija Gojo, Leona Pleša, Hana Havrda. Natjecanje je za požeški klub bilo vrlo uspješno jer su značajno popravili rezultate od zadnjeg održanog natjecanja.

S mladim požeškim gimnastičarkama na natjecanju u Vukovaru bili su njihovi treneri Anton Čokrlić i Zlatko Kraker. 

Pročitano 640 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 10 Listopad 2023 11:48