Utorak, 30 Travanj 2019 02:00

Ekipa Rukometnog kluba Požega osvojila 15. Rukometni turnir "Požeški dječaci"

POŽEGA - Protekog vikenda u organizaciji Sportskog društva „Lopta“ i Rukometnog kluba Požega te pod generalnim pokroviteljstvom Grada Požege u Sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“ održan je petnaesti po redu Rukometni turnir „Požeški dječaci 2019“ na kojemu se natjecalo 15 ekipa, dječaci rođeni 2006. godine i mlađi.

Uz domaćine, turnir je ove godine okupio mlade rukometaše iz Siska, Daruvara, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Bjelovara, Dugog Sela, Valpova, Našica, Pakraca, Vinkovaca i Umaga. Turnir je prigodnim riječima otvorio požeški gradonačelnik Darko Puljašić koji je mladim rukometašima poželio puno dobrih rezultata te ugodno druženje u gradu koji se, kako je rekao, ponosi rukometnom tradicijom, ali i brine o svojoj sportskoj mladosti. 

Turnir su na kraju osvojili rukometaši RK Požege pod vodstvom trenera Luke Jurkovića. Drugo mjesto su osvojili rukometaši iz Bjelovara, a treće iz Daruvara. Najbolji strijelac turnira je Matej Mihailić iz Bjelovara, najbolji golman je Matej Turković, a najbolji igrač je Bruno Vuković iz Požege.

Pročitano 1850 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 30 Travanj 2019 14:47