Utorak, 15 Siječanj 2019 01:00

Rukometni spektakl u srijedu, 16. 01. 2019. u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc

POŽEGA  - Prošlo je godinu dana kako su ljubitelji rukometa u Požeštini uživali u rukometnom spektaklu u kojem je Rukometni klub Požega ugostio veterane Rukometnog kluba "Zlatne godine" čiju okosnicu čine zlatni hrvatski olimpijci iz Atene.

U srijedu, 16. 01. 2019. nam RK Požega priprema novu rukometnu poslasticu koja će zadovoljiti i one najizbirljivije gledatelje. U prvoj prijateljskoj utakmici dana sastaju se viceprvak Hrvatske Rukometni klub Nexe iz Našica i Rukometni klub Komlói Bányász SK (Mađarska).

Iza Našičana je sjajna polusezona u kojoj zauzimaju treće mjesto u SEHA ligi, uz izvrsne nastupe u EHF kupu. Dugo godina drugi su klub po kvaliteti u Hrvatskoj. Rukometni klub Komloi sudjeluje u najvišem rukometnom rangu u Mađarskoj i trenutno zauzimaju 7. mjesto u konkurenciji 14 jakih klubova. Ove sezone igrali su i EHF kup.

Poslije tog susreta Našičani će odigrati i prijateljsku utakmicu protiv RK Požega. Kvaliteta i atraktivnost suparnika sigurno će biti najveći motiv da se naši rukometaši prikažu u što boljem svjetlu!

Raspored utakmica:

17:00 Nexe - Komlói Bányász SK

18:30 Nexe - Požega.

Utakmice se igraju u srijedu 16. siječnja od 17:00 sati u SD "Tomislav Pirc" u Požegi. Dođite i uživajte u pravoj rukometnoj poslastici uz simboličnu cijenu ulaznice od 20 kuna.

Pročitano 1667 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 15 Siječanj 2019 14:03