Ponedjeljak, 24 Travanj 2017 00:00

Rukometaši Valpova osvojili 13. Rukometni turnir "Požeški dječaci 2017"

POŽEGA – U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi tijekom proteklog tjedna odigran je dvodnevni rukometni turnir "Požeški dječaci". Tradicionalni turnir u svom 13. tom izdanju okupio je mlade rukometaše iz Požege, Pakraca, Slavonskog Broda, Osijeka, Našica, Valpova, Đakova, Bjelovara, Koprivnice, Siska, i Čazme.

- "Završio je 13. turnir, vidjeli smo odličan rukomet bez ozljeda, naši požeški dečki su šesti, vrlo sam zadovoljan s njima, ali i sa svim sudionicima na turniru. Sav trud se isplatio" - rekao je organizator turnira Hrvoje Jurković.

Najuspješniji su bili rukometaši Valpova, drugo mjesto je pripalo ekipi Bjelovara,a treći je bio Osijek. Medalje je uručio Željko Mitrović ispred Požeškog športskog saveza.

- "Već nekoliko zadnjih godina naš klub sudjeluje na turniru koji organizira kolega Jurković jer na taj način promoviramo rukomet i u Valpovu jer se radi o jednom jakom turniru na koji dolaze vrlo jake ekipe. Vrlo je važno za razvoj ovih mladih rukometaša da sudjeluju na ovakvim jakim turnirima, stvaraju prijateljstva i razmjenjuju iskustva" - rekao je trener pobjedničke ekipe Alenko Bajer.

 

(Tekst i foto : Alen Protić, Kronika Požeško - slavonska) 

Pročitano 1697 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 24 Travanj 2017 12:23