Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 03 Ožujak 2016 01:00

RK Požega II istupila iz natjecanja 3. Hrvatske rukometne lige - Istok

POŽEGA  - Na sjednici Izvršnog odbora Rukometnog kluba Požega donesena je jednoglasna odluka o istupanju druge ekipe RK Požega iz sustava natjecanja u 3. Hrvatskoj rukometnoj ligi – Istok.

RK Požega II odigrala je prvi dio sezone i završila na sedmom mjestu od devet klubova.  U 8 odigranih rukometaši Požege ostvarili su 2 pobjede i 6 poraza osvojivši 4 boda.

Odluka o isupanju je donesena radi novog sustava natjecanja u svim muškim ligama, a koji će se primjenjivati od sezone 2016. / 2017. Odluka je također donesena i zbog nedovoljnog igračkog kadra radi brojnih ozljeda igrača u prvoj i drugoj ekipi, odlazaka na studij, odlazaka starijih igrača  te neiskustva mlađih dobnih kategorija koje trenutno ne mogu popuniti tu prazninu. 

Izvršni odbor Kluba donio je Odluku da se budući rad u Klubu temelji na radu s domaćim igračima odnosno da se igrači iz druge ekipe RK Požega prebace u sustav natjecanja 2. HRL sjever odnosno u prvu ekipu RK Požega.

Sve ostale ekipe RK Požega mlađih dobnih skupina (2000. i mlađe, 2002. i mlađe, 2004. i mlađe) nastavljaju s radom i natjecanjem u svojim ligama.

Pročitano 2289 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 03 Ožujak 2016 12:00