Nedjelja, 28 Veljača 2016 01:00

Pobjeda rukometaša Požege protiv RK Nexe II (Našice)

POŽEGA - Igrači Rukometnog kluba Požega jučer su pobijedili RK Nexe II (Našice) rezultatom 29:28 u 14. kolu 2. Hrvatske rukometne lige - Sjever. Tako je ekipa trenera Daria Anića u trećoj utakmici nastavka prvenstva došla do prve pobjede nakon što su poraženi u prva dva kola od Borova i Vidovca.

Gosti su bili u vodstvu veći dio prvog dijela utakmice. Nakon toga su Požežani prešli u vodstvo ali se na odmor otišlo s neodlučenim rezultatom (13:13). Nakon neizvjesnog drugog dijela gosti u završnicu utakmice ulaze s prednošću od dva pogotka ali su domaći rukometaši uspjeli to stići i doći do minimalne ali zaslužene pobjede u neizvjesnoj i uzbudljivoj utakmici koja je mogla zadovoljiti dobro popunjene tribine Sportske dvorane Tomislav Pirc.

Najbolji strijelac Požege bio je Karlo Grgurić s 10 postignutih pogodaka. Dobro je odigrao i Branislav Blagojević pogotovo u obrani dok je vratara Antonio Ćosić imao nekoliko odličnih obrana u trenucima kad se lomila utakmica.

Tako su požeški rukometaši u proteklih mjesec dana tri puta bili bolji od Našičana jer su ih dva puta svladali i u pripremnim utakmicama za nastavak prvenstva.

Požega je nakon 14. kola i dalje na 9. mjestu sa 11 osvojenih bodova. U sljedećem, 15. kolu RK Požega gostuje u Garešnici kod drugoplasirane ekipe RK Garešnica.

Pred svojim navijačima Požežani će ponovno igrati za dva tjedna kada će na sam Dan grada Požege, u subotu, 12. ožujka na svom parketu ugostiti osmoplasiranu ekipu RK Slatine. 

 

(Foto : 034.portal.hr) 

Pročitano 2345 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 28 Veljača 2016 07:16