Utorak, 19 Siječanj 2016 01:00

Djevojčice ŽRK Požega i dječaci RK Požega odigrali tri utakmice

POŽEGA - U nedjelju, 17. siječnja u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc dječaci Rukometnog kluba Požega i djevojčice Ženskog rukometnog kluba Požega su odigrali tri prvenstvene utakmice Međužupanijske rukometne lige. 

Djevojčice ŽRK Požega su poražene od ŽRK Brod (Slavonski Brod) rezultatom 21:10 dok su od ŽRK Vinkovci poražene rezultatom 14:9. Riječ je o igračicama rođenim 2002. godine i mlađim koje su tek krenule s treniranjem i ovo su im prve utakmice. Najbolja kod Požežanki u ove dvije utamice bila je Barbara Čolić. Ta uzrasna kategorija rukometu se zove djevojčice A. U liigi se natječe 7 ekipa. Osim ova tri kluba u natjecanju su još i Vukovar, Orahovica, Multinorm (Cerna) i Slavonka (Nova Gradiška). 

Dječaci RK Požega su pobijedili RK Brod (Slavonski Brod) rezultatom 21:19. Također se radi o igračima rođenim 2002. godine i mlađim. Ta kategorija se u rukometu zove dječaci A. Za RK Požegu igrali su Šimun Banović, Marin Franić, Lovro Conjar, Karlo Bleiziffer, Ivan Markanjević, Lovro Margetić, Mislav Obradović, Filip Gitt i Karlo Markanjević. Najbolji u redovima Požege bio je Šimun Banović. Kod dječaka se u ovoj ligi natječu još i Slavija (Staro Petrovo selo) i Spačva (Vinkovci)

Djevojčice i dječake trenira i vodi požeški rukometni trener Hrvoje Jurković. 

Pročitano 3085 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 19 Siječanj 2016 13:42