Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 24 Listopad 2019 02:00

Stolnotenisačice Požege uvjerljivom pobjedom nad STK Vodovodom (Osijek) otvorile novu sezonu 1. Hrvatske stolnoteniske lige - Istok

U prošlu subotu stolnotenisačice STK Požega odigrale su 2. kolo 1. Hrvatske lige istok nakon što su u 1. kolu bile slobodne. Prva ženska ekipa Požege ove natjecateljske sezone je pomlađena i pojačana kadetkinjom iz Osijeka Marlom Vidaković i juniorkom iz Daruvara Hanom Kroužil, te uz najbolju igračicu i kapetanicu ekipe Nikolinu Raguž sačinjavaju ekipu za gornji dio tablice ovog natjecanja.

Prvu domaću utakmicu ove sezone igračice STK Požega igrale su protiv STK Vodovoda iz Osijeka. Utakmicu je otvorila igračica Požege Nikolina Raguž protiv Marine Vuzem koju je prva igračica domaćeg tima dobila relativno lako rezultatom 3:0 i dovela ekipu Požege u ukupno vodstvo u meču od 1:0.

Drugi susret i prvu službenu utakmicu za Požegu je odigrala Hana Kroužil protiv Larise Meter, te rezultatom 3:0 lagano ostvarila drugu pobjedu za ekipu Požege. U trećem susretu nastupila je najmlađa igračica Požege, 3. kadetkinja na službenoj rang listi HSTS, Marla Vidaković protiv iskusnije Mie Majić. Ove dvije igračice odigrale su i najbolji meč dana, a Marla je na kraju odnijela pobjedu rezultatom 3:0.

Nakon odigrana 3 pojedinačna meča, na rasporedu je bila igra parova koju su za Požegu odigrale mlade igračice Marla i Hana protiv Marine Vuzem i Mie Majić. Iako igračice Požege nisu imale službeni meč u paru, nakon početnog vodstva i izjednačenja, odličnom igrom dobivaju igru parova rezultatom 3:1 za ukupnu pobjedu u susretu rezultatom 4:0.

Iduću utakmicu 3. kola igračice Požege igraju u subotu, 02. 11. 2019. kod ekipe Mladosti iz Petrinje jedne od favorita za osvajanje lige.

Pročitano 1242 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 25 Listopad 2019 03:01