Utorak, 01 Listopad 2019 02:00

Požeški stolnotenisači pobjedom u Puli započeli povijesnu sezonu u Premijer ligi

PULA  - U svom prvom nastupu u najvećem rangu hrvatskog muškog stolnog tenisa Stolnoteniski klub Požega je ostvario vrijednu pobjedu na gostovanju u Puli rezultatom 1:3. Domaćin je poveo nakon što je Runjić s 3:0 svladao Frana Mihaljevića, ali nakon toga uslijedio je niz gostiju i raspoloženog Dominika Zeljka. U susretu s Krstevskim Zeljko je okrenuo 1:2, a potom je Luka Mateša s 3:1 svladao Marakovića. Da će bodovi put Požege pobrinuo se Zeljko koji je opet slavio u pet setova. U susretu s Runjićem gubio je 2:0, ali potom je sljedeća tri seta pobijedio s 11:7, 11:9 i 11:9.

Odličan je bio meč između Dugog Sela i Vodovoda (3:2). Domaćin je poveo preko L. Martineka koji je s 3:0 svladao Baneka. Osječani su preokrenuli nakon što je Zovko svladao M. Martineka (3:1), a potom je i Arbanas bio bolji od Vidačeka (3:1). Zovko je imao 2:1 u setovima s L. Martinekom, Osječani su bili blizu pobjedi, no ne zadugo. Dugoselac je okrenuo meč i slavio s 3:2 (-9, 9, -7, 8, 8). Odlučujući meč umjesto M. Martineka je igrao Murat i odlično to iskoristio. U tri seta je svladao Baneka i donio Dugom Selu prvu pobjedu ove sezone.

Zagreb je slavio u gostima kod Slavonskog Broda (3:0), a pritom ni nisu koristili usluge novog pojačanja Ivora Bana. Identičan meč igrao se u Splitu gdje je Libertas upisao pobjedu 3:0. Nakon dugo vremena prvi meč u HEP Superligi odigrao je i Dragutin Šurbek, a s 3:0 bio je bolji od Jerkovića i potvrdio bodove Piturima. Posljednji susret kola igrao se između aktualnog prvaka Starra i Srdoča (3:0). Ređep je doveo svoju ekipu u vodstvo pobjedivši s 3:1 Jakelića. Slovenac Peršolja je gubio 2:0 od Samca, ali je uspio okrenuti meč nakon čega je Starr poveo 2:0. Ukupno pobjedu potvrdio je Šantek koji je s 3:1 bio bolji od Činka. 

Pročitano 1829 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 01 Listopad 2019 03:27