Srijeda, 13 Ožujak 2019 01:00

Stolnotenisači Požege u 9. kolu 1. HSTL- Istok ostvarili dvije gostujuće pobjede u Sračincu i Mihovljanu

SRAČINEC / MIHOVLJAN -  U subotu, 9. ožujka odigrano je 9 kolo 1. Hrvatske stolnoteniske lige Istok - muški. Momčad STK Požege ostvarila je veliki uspjeh pobjedivši u dvije gostujuće utakmice čime su ostali sami na vrhu i primakli se još bliže svom cilju, a to je u konačnici SUPERLIGA.

Prva utakmica odigrana je u Sračincu protiv istoimenog stolnoteniskog kluba STK Sračinec, koji je ovim porazom ostao na dnu tablice i blizu je ispadanja iz lige. U pobjedi od 0:4  STK Požega je protiv Sračinca nastupila je u slijedećem sastavu : L. Kovačević, T. Biber, H. Dujmović. Taj dopodnevni susret najviše je odgovarao Požežanima jer im je poslužio kao zagrijavanje za popodnevni okšaj s najljućim konkurentom STK Mihovljan u Međimurskoj županiji.

Požega je u ovom susretu nastupila u punom sastavu : Luka Kovačević, Tomislav Biber i ujedno s prvom vedetom kluba Franom Mihaljevićem, kojeg se odmaralo u prethodnom susretu baš za ovaj okršaj.

STK Požega je pobjedila je Mihovljan rezultatom 2:4, a pobjeda je na kraju bila sve samo ne lagana, ali igrom koju je Požega prikazala, maestralnim potezima, dugim poenima i strašnim izmjenama, visokim ritmom, ostvaren je golem uspjeh i svima u ligi je jasno da je Požega najspremnija u ovom rangu natjecanja i zaslužuje stepenicu više.

Samim time nikoga ne treba posebno izdvajati jer je u subotnjim utakmicama prikazano veliko zajedništvo svih igrača kluba, koje je i vodilo do ove dvije velike i važne pobjede. 

U sljedećem, 10. kolu koje je na rasporedu za sva tjedna, u subotu, 23. 03. 2019. stolnotenisači Požege će odigrati dvije domaće utakmice. U maloj dvorani SD Tomislav Pirc u 11,00 sati će ugostiti STK Putjane (Čakovec), a od 17,00 sati STK MSTČ Čakovec. 

U 11. kolu (06. 04. 2019.) STK Požega je slobodna, a u posljednjem, 12. kolu (13. 04. 2019.) požeški stolnotenisači gostuju u Koprivnici kod STK Podravke (11,00 sati) i u Varaždinu kod STK Igea Željezničar (17,00 sati). 

 

 

Pročitano 1374 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 13 Ožujak 2019 12:27