Petak, 23 Studeni 2018 01:00

Najmlađe igračice Stolnoteniskog kluba Požega nastupile na turniru u Virovitici

VIROVITICA - U nedjelju, 18. 11. 2018. u Virovitici je održan Drugi regionalni turnir za klinceze i najmlađe kadetkinje u stolnom tenisu. Na ovom natjecanju nastupilo je i šest mladih stolnotenisačica Stolnoteniskog kluba Požega : Dora Berdi, Mia Raič, Nika Bunjevac, Marija Šipek, Marta Šipek i Eva Krizmanić.

Stolnotenisačice Požege natjecale su se u dvije skupine. Klinceze godište 2010. i mlađe i najmlađe kadetkinje godišta 2008. i 2009. Osim požeških stolnotenisačica nastupale su i stolnotenisačice STK Graničar (Slavonski Brod), STK KUL PONG (Bjelovar), STK Strmac (Nova Gradiška) i STK Pitomača.

U kategoriji klinceza Dora Berdi osvojila je treće mjesto, a Mia Raič peto mjesto. U kategoriji najmlađih kadetkinja Marija Šipek osvojila je peto mjesto.

U drugog skupini klinceza Nika Bunjevac osvojila je prvo mjesto, a Eva Krizmanić treće mjesto. U drugoj skupini najmlađih kadetkinja Marta Šipek osvojila je prvo mjesto. Na ovom natjecanju su sa najmlađim požeškim stolnotenisačicama bile i njihove trenerice Nikolina Raguž i Ljiljana Miletić.

Treći regionalni turnir za klinceze i najmlađe kadetkinje održat će se u Bjelovaru, u nedjelju,09. 12. 2018.

 

Pročitano 2173 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 23 Studeni 2018 10:54