Utorak, 27 Ožujak 2018 02:00

Novi članovi Ronilačkog kluba Požega odradili prve urone na Gradskim bazenima u Slavonskom Brodu

SLAVONSKI BROD - Članovi Ronilačkog kluba Požega i ovog vikenda su se pridružili svojim kolegama slavonskobrodskim roniocima koji su na svojim Gradskim bazenima organizirali urone.

Cilj akcije je bio informiranje i upoznavanje s ronilačkom opremom te prvi zaroni u bazen tzv. "Discovery uroni". To su inače prvi uroni za potpune početnike i prvi koraci pri pristupanju ronilačkom klubu, a nakon tog slijedi i tečaj za ronioca R1 koji se većinom obavlja upravo u Slavonskom Brodu.

- "Zahvaljujemo se i ovog puta KPA Marsonia iz Slavonskog Broda koji su proveli ovu akciju potpuno besplatno za sve zainteresirane. Preko našeg kluba desetak zainteresiranih je prošlo kroz tu akciju i nadamo se da će im to biti poticaj da se ovog ljeta uključe u rad našeg kluba koji se ponovno vraća na požeške bazene gdje će organizirati takve urone nakon 2 godine stanke. Prijašnjih godina znali smo imati i do stotinjak takvih urona"-naglasio je voditelj ronjenja Zdenko Oroz. 

Najmlađi polaznik bio je desetogodišnji Vilim Kalan iz Pleternice dok je najstariji zainteresirani imao 56 godina i dolazi iz Požege - zaključio je Oroz. 

Pročitano 1676 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 27 Ožujak 2018 12:29