Utorak, 23 Siječanj 2018 01:00

Juniori STK Požega ekipni prvaci Regije u stolnom tenisu, Luka Kovačević najbolji u pojedinačnoj konkurenciji

POŽEGA - U organizaciji Stolnoteniskog kluba Požega u maloj dvorani požeške SD Tomislav Pirc, u nedjelju, 21. siječnja su održane regionalne stolnoteniske završnice u kategoriji juniora ekipno i pojedinačno, a sjajne rezultate u oba natjecanja ostvarili su domaćini te su izborili nastup na državnoj završnici. Da se dobre stvari u požeškom stolnoteniskom klubu počinju sve konstantnije događati jasno je već neko vrijeme, a da će biti još i bolje zalog je juniorska ekipa kluba koja redovito bilježi vrlo dobre rezultate, a to su u nedjelju okrunili pobjedom na završnici regije Istok.

Boje Stolnoteniskog kluba Požega branili su Luka Kovačević, Ivan Dujmović i Luka Kotorac koji su se pokazali najboljima u konkurenciji 5 klubova koji su nastupili na natjecanju. Osim Stk Požega nastupili su Stk Strmac, Stk Obrtnička škola Slavonski Brod te Stk Graničar. 

Među sjajnom požeškom stolnoteniskom ekipom ističe se Luka Kovačević koji igra u sjajnoj formi i redom ruši svoje suparnike, a tako je bilo i na pojedinačnoj regionalnoj završnici gdje je doslovno pomeo konkurenciju. U finalu je Kovačević bio bolji od Filipa Resanovića iz STK Graničar, a treće mjesto je uzeo još jedan Požežanin Ivan Dujmović koji je tu poziciju podjelio s Jurajem Lovrićem iz Obrtničke škole Slavonski Brod.

Luka će sasvim sigurno imati što reći i na državnom prvenstvu, a pogotovo u narednim godinama kada skupi i neophodno iskustvo koje će mu trebati za prave rezultate u seniorskoj konkurenciji.

Stolnoteniski klub Požega sasvim sigurno može računati na prave rezultate u budućnosti, a ovakvi rezultati trebali bi biti poticaj i za dolazak novih mladih igrača u klub u kojem se vrlo kvalitetno radi.

Pročitano 2082 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 25 Siječanj 2018 09:43