Srijeda, 06 Prosinac 2017 01:00

Otvoreno klizalište na Sportsko - rekreacijskom centru u Požegi

POŽEGA - Na radost brojnih sugrađana, bogatstvo ovogodišnjeg Adventa u Požegi upotpunilo je klizalište uklopljeno u „Slavonsku božićnu bajku“ koja će se do 7. siječnja odvijati na Sportsko – rekreacijskom centru. Tako će i mladi i stari, za cijenu od samo 10 kuna za 45 minuta, u klizanju moći uživati svakoga dana od 10 do 22 sata, a kako bi klizalište u potpunosti bilo pristupačno svima, organizatori su pokrenuli školu klizanja koja započinje danas. Potrebno je samo iznajmiti klizaljke, dok je poduka besplatna. Prve korake na novom klizalištu napravile su Požeške mažoretkinje, a program je otvorio gradonačelnik Darko Puljašić.

- "Nakon puno godina opet imamo led u Požegi i zajedno ćemo imati jednu prekrasnu zabavu. Nadam se da će vaši roditelji uživati kao i vi, draga djeco. Dođite, zabavite se i uživajte. Ovo je prekrasan događaj i zahvaljujem svima koji su se uključili. Ovom prigodom vas pozivam da zajedno otkližemo u jednu ljepšu, bolju novu godinu." – poručio je gradonačelnik Puljašić, zahvalivši se Turističkoj zajednici Grada Požege, Javnoj ustanovi Sportski objekti Požega, Caffe baru „Sportivo“ i radiju „Vallis Aurea“ koji su se, uz Grad Požegu, pridružili u organizaciji ove slavonske bajke.

Nakon otvorenja, gradonačelnik je s brojnim Požežankama i Požežanima zapalio i u zrak pustio lampion s dobrim željama. No, tu priči nije kraj, jer se caffe bar „Sportivo“ pobrinuo za pravu adventsku atmosferu s kuhanim vinom, čajem i kobasicama koji su u svakodnevnoj ponudi. Pripremljen je i raznovrstan program za djecu koji počinje već danas u 17 sati dočekom sv. Nikole.

 

(pozega.hr)

Pročitano 1978 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 06 Prosinac 2017 14:31