Srijeda, 08 Studeni 2017 01:00

U Požegi održan Kup Hrvatske u boćanju za sportaše s invaliditetom

POŽEGA - Boćarski klub osoba s invaliditetom „Nada" Požega u subotu, 04. studenog 2017. je bio domaćin Kupa Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom u pojedinačnoj konkurenciji.

U Sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“ okupilo se preko stotinu natjecatelja i njihovih pratitelja iz Slavonskog Broda, Đakova, Osijeka, Varaždina, Rijeke, Zagreba, Velike Gorice, Pule i Splita.

Predsjednik BK „Nada" Pejo Maras zahvalio je svima, jer su našli snage, mogućnosti i financija da dođu u Požegu, a posebno onima koji su pomogli da se natjecanje održi u Požegi, među kojima su Grad Požega, Požeški sportski savez, Požeško-slavonska županija i mnogi drugi.

Natjecanje je otvorio požeški gradonačelnik Darko Puljašić, izrazivši dobrodošlicu svima, uz želju da postignu puno dobrih rezultata. - "Dobrodošli u grad Požegu, u srce Slavonije. Drago mi je što vidim da ste došli iz cijele Hrvatske jer nam je čast i zadovoljstvo vidjeti vas u Slavoniji. Dođite nam češće, ne mora biti sportski, neka sljedeći puta bude rekreativno da vidite ovu ljepotu. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

 

(Izvor : pozega.hr) 

Pročitano 1986 puta