Ispiši ovu stranicu
Utorak, 19 Rujan 2017 02:00

Biciklisti BBK Požega uspješni na utrci Slavonske brdsko biciklističke lige u Osijeku

OSIJEK - U nedjelju, 17. rujna u Osijeku je održana utrka u sklopu Slavonske brdsko biciklističke lige (SBBL). Nastupila su 4 člana Brdsko biciklističkog kluba Požega koji su opet pokazali odličnu spretnost u teškim i blatnjavim uvjetima.

Prije samog starta spustio se jak pljusak koji je dosta atraktivnu iako ravnu stazu učinio još zanimljivijom i atraktivnijom. Staza je bila kružnog oblika dužine 5.3 km te ovisno o kategoriji vozio se određeni broj krugova.

U kategoriji VETERAN Krešimir Pavičić je osvojio prvo mjesto sa odvoženih 3 kruga i s tim rezultatom potvrđuje svoje ukupno prvo mjesto u SBBL.

U kategoriji KADETI Nino Pavičić je osvojio odlično treće mjesto također vozeći tri kruga i tako ostaje bodovima u borbi za prva tri mjesta u ukupnom poretku.

U kategoriji ELITE nastupila su dva požeška vozača. To su Matej Skuzin koji je osvojio drugo mjesto sa odvoženih 6 krugova čime je osigurao ukupnu pobjedu u SBBL te Zvonko Pedić koji je osvojio 5. mjesto čime je također ostao u borbi za postolje u ukupnom plasmanu.

Treba napomenuti da je BBK Požega trenutno u ukupnoj konkurenciji klubova na odličnom 3. mjestu što je odličan rezultat pogotovo ako se uzme u obzir da požeški klub ima 5 aktivnih natjecatelja dok ostali klubovi koji i po 20 natjecatelja.

To je još jedan odličan pokazatelj da u BBK Požega imaju sustavan i odličan rad svih vozača jer  se u skoro svim kategorijama bore za postolje. Svojim rezultatima BBK Požega na najbolji način promovira grad Požegu kao mjesto sa odličnim uvjetima za treniranje brdskog biciklizma i odličnim sportašima.

Pročitano 1423 puta