Srijeda, 13 Rujan 2017 02:00

Matej Skuzin osvojio prvo mjesto na 2. Panonsko - Bilogorskom MTB maratonu

VIROVITICA -  U nedjelju 10. rujna u mjestu Kapela Dvor (hotel Kurija Janković) kraj Virovitice održan je drugi po redu Panonsko-Bilogorski MTB maraton. Staza je bila duga 60km te je prolazila kroz virovitičke vinograde, poznate virovitičke ribnjake te okolne šume. Od Požežana nastupio je Matej Skuzin (BBK Požega) koji je osvojio prvo mjesto sa oko 3 minute prednosti nad drugoplasiranim natjecateljem iz Novog Marofa.

U kategoriji je nastupilo 70-ak natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, BiH. Ovaj rezultat sa utrke je još jedan dobar pokazatelj kako je Požega u samom vrhu hrvatskog biciklizma, uzmemo li u obzir da ove sezone naši natjecatelji imaju odveženih oko 20 utrka po Hrvatskoj i Sloveniji.

Brdsko biciklistički klub Požega ima 5 licenciranih vozača koji nastupaju na utrkama najjačeg nivoa u HR. Posebno treba istaknuti Krešimira Pavičića (veterani) i Mateja Skuzina (elite) koji ove sezone imaju brojna postolja na utrkama kupa Hrvatske, nacionalnim prvenstvima te su obojica trenutno vodeći u Slavonskoj brdsko biciklističkoj ligi.

Do karaja sezone ostale su još dvije utrke, nacionalno prvenstvo u disciplini maraton u Rabcu te posljednje kolo Slavonske brdsko biciklističke lige u Požegi.

Pročitano 1378 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 13 Rujan 2017 09:19