Petak, 07 Travanj 2017 02:00

U nedjelju, 09. travnja na požeškim Villarama će se održati pravi motocross spektakl sa 90- ak motora

POŽEGA - Motocross staza Villare pored Požege u nedjelju, 09. travnja će biti poprište druge utrke prvenstva Hrvatske na kojoj će uz 90 - ak vozača iz čitave Hrvatske sudjelovati i četiri domaća vozača koji su “rođeni” na Villarama od čega je svakako ime No1 Matej Jaroš, prvi kandidat za naslov ukupnog pobjednika u svojoj kategoriji.

– "Nadam se da će biti dobro, ne trebam ni naglašavati da odlično poznajem svaki centimetar staze. Sigurno ću dat sve od sebe da pobjedim pred domaćim gledateljima, naravno uvijek je tu određeni dodatni pritisak, svi tu žele moju pobjedu, pitaju kako će biti i slično i to mora ostaviti traga. Prvo kolo nisam dobro odvezao, ali nisam vozio na svom motoru pa je to ipak određeno opravdanje. Prvu utrku sam završio kao drugi, a druga je prekinuta nakon 3 kruga zbog prašine, a bio sam vodeći u tom trenutku. Što se tiče konkurencije Matija Kelava je sigurno broj jedan jer ove sezone nema Leljaka i Karasa, tu je još i Janko Martinac koji je uz Kelavu i mene uvijek tu negdje, vreba iz prikrajka na našu grešku. Za mene je najvažnije dobro krenuti u utrku, pravi start bi bio iznimno važan" – rekao nam je Matej Jaroš.

Požeška utrka je poznata po sjajnoj stazi koja uvijek bude vrhunski pripremljena, pa će tako biti i ovoga puta, pomogla je u tome i ova kiša, ali staza će se svakako i dodatno zaljevati tako da će vozači, ali i sigurno mnogobrojni gledatelji, imati vrhunske uvjete za pravu nedjeljnu uživanciju.

– "Što se mene osobno tiče ja ne vozim sve utrke u sezoni, ali ovu domaću svakako hoću i moram. Za sebe osobno nekakve velike rezultate ne očekujem, ali od Požežana svakako vjerujem da Matej može do pravog rezultata. Nas 3 brata vozimo utrku, Mihael i ja vozimo MX Open, a Teo vozi istu kubikažu samo B ligu. Naš klub je organizator uz pomoć grada Požege i ostalih sponzora, brinemo se naravno i da sve prođe u najboljem mogućem redu. Staza će biti sigurno vrhunska kao i svake godine, na nama je da damo sve od sebe za što bolji rezultat pred domaćom publikom koja će se sigurno odlično provesti kao i svake godine" – uvjeren je Leo Pandžić.

Za sve ljubitelje jurnjave bolje pozivnice ne treba, staza u Emovcima pored Požege će biti spremna, vrhunski vozači, lijepo vrijeme, sve za vrhunski provod u nedjelju od 13,30 kada kreću utrke imate, na vama je samo da dođete i – uživate. 

 

(Izvor : Sportalo.hr) 

Pročitano 1750 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 07 Travanj 2017 11:45