Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017 01:00

Odlični rezultati članova Powerlifting kluba Body Art na natjecanju u Pitomači

PITOMAČA - Ovog vikenda održano je prvo ovogodišnje natjecanje u powerliftingu i bench press-u, a  organizator je bio su Powerlifting klub Maksimum iz Pitomače. Po riječima Roberta Međugorca, trenera i predsjednika požeškog Powerlifting kluba Body Art domaćini su savršeno odradili svoj posao to je bilo jedno od najbolje organiziranih natjecanja do sada.

U subotu je održano natjecanje u powerliftingu, a drugog dana, nedjelja, u bench press-u (potisak sa klupe). Za Body Art u powerliftingu su nastupili Brigita Bakić (dva zlata: prva u kategoriji juniori do 63 kg, prva apsolutna od svih juniorki), Karlo Čuljak (dva zlata: prvi u kategoriji kadeti do 74 kg, prvi apsolutno od svih kadeta) i Ivan Del Vechio (zlato i srebro: prvi u kategoriji kadeti do 93 kg, drugi apsolutno od svih kadeta).

Požeški natjecatelji su imali savršen powerlifting dan jer su svi popravili svoje liftove, a Brigita je popravila svoj i državni rekord u bench pressu na 77,5 kg.

Sve što se moglo u Pitomači osvojiti prvog dana natjecanja članovi Body Arta su i osvojili. Trener Međugorac je bio zadovoljan sa svime što su njegovi učenici pokazali ove subote. Sav znoj, trud i odricanje na treningu se isplatilo.

U nedjelju je održano natjecanje u potisku sa klupe (bench press). Za Body Art su nastupili Patricia Januš (dva zlata: prva u kategoriji žene open do 63 kg, prva apsoolutna od svih žena open kategorija), Brigita Bakić (dva srebra: druga u svojoj kategoriji, druga u apsolutnoj kategoriji juniorki), Davor Januš (dva zlata: prvi u kategoriji master 2 invalid do 93 kg, prvi apsolutno u kategoriji Master 2 invalid) i Darijo Marković (peto mjesto u kategorii open do 105 kg, mladi tata blizanaca je došao umoran na natjecanje ;) ).

Patricia i Davor srušili su svoje osobne rekorde, a Brigita je, zbog umora od powerlifting subote, dizala malo slabije nego dan prije.

Natjecateljima Body Arta sada slijedi kratki odmor i opravak od stresa natjecanja, a nakon toga kreću pripreme za Đurđevac Open koji je na programu u lipnju. Za Požežane je ovaj vikend nakon svih napora prošao bez ozljeda ali s puno medalja i pehara.

Pročitano 1829 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017 08:25