Petak, 27 Siječanj 2017 01:00

Skupština Sportske zajednice Požeško - slavonske županije održat će se u subotu, 04. veljače u 11,00 sati

POŽEGA - Redovna godišnja sjednica Skupštine Sportske zajednice Požeško - slavonske županije održat će se u subotu, 04. veljače 2017. u 11,00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Požegi (Vukovarska 8). 

Na dnevnom redu je između ostalog analiza izvršenja programa po Ugovorima iz 2016. godine, usvajanje Pravilnika o radu, raspisivanje natječaja za izbor novog tajnika Zajednice te imenovanje Natječajne komisije za izbor tajnika.  

Izvršni odbor Požeškog športskog saveza na svojoj posljednjoj sjednici održanoj u ponedjeljak, 23. siječnja 2017. donio je odluku da Požeški športski savez podnese zamolbu sa svom potrebnom dokumentacijom za prijem u članstvo Sportske zajednice Požeško - slavonske županije koja je prije nosila naziv Zajednica sportskih saveza i udruga Požeško - slavonske županije.

Požeški športski savez kao najveći savez nikada u prošlosti nije bio član te zajednice.

Članovi Sportske zajednice PSŽ su Županijski nogometni savez, Županijski kuglački savez, Županijski košarkaški savez, Županijski rukometni savez, Županijski ribolovni savez i Školski sportski savez PSŽ. 

Pročitano 1764 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 27 Siječanj 2017 10:15