Petak, 21 Travanj 2017 02:00

Mlade igračice ŽOK Vallis Aurea osvojile 5. mjesto na državnom prvenstvu u maloj odbojci

ROVINJ - Od 18. do 20. travnja u Rovinju je održano državno prvenstvo u maloj odbojci na kojem su nastupile igračice rođene 2004. i 2005. godine. Na ovom natjecanju sudjelovale su i igračice Ženskog odbojkaškog kluba Vallis Aurea

U jakoj konkurenciji 20 ekipa iz cijele Hrvatske mlade Požežanke su osvojile odlično 5. mjesto. U skupini su Vallisice ostvarile sve četiri pobjede. Redom su požeške odbojkašice pobijedile Verudu (Pula) 3:0, Ferivi (Višnjevac) 2:1, Trogir 2:1 i Olimpik (Zagreb) 2:1 u setovima. 

U četvrtfinalu je Vallis Aurea nesretno poražena od Foreste (Zagreb) rezultatom 1:2 u setovima nakon što su Vallisice osvojile prvi set i bile nadomak polufinala. 

U doigravanju za plasman od 5. do 8. mjesta požeške odbojkašice su ostvarile obje pobjede rezultatom 2:1 u setovima i osvojile odlično 5. mjesto. Prvo su bile bolje od Neba (Zaprešić), a nakon toga i od Medveščaka (Zagreb)

Tako su Vallisice ostvarile odličan rezultat te su u sedam odigranih utakmica u Rovinju skupile 6 pobjeda uz samo 1 poraz. 

Ovaj veliki uspjeh ŽOK Vallis Aurea ostvarile su Marija Puntarić, Marija Samardžić, Ivona Matanović, Mia Zekić, Helena Biondić, Dora Maletić, Nora Šarić, Monika Tomac, Marija Brus, Lea Bakula, Leona Zima, Ena Raguž, Aurora Papac, Klara Janček i Lana Antonić koja nije bila u Rovinju ali je sudjelovala na regonalnim kvalifikacijama za odlazak na državnu završnicu. 

Vallisice je na državnom prvenstvu vodio njihov dugogodišnji trener Karlo Janček

 

Pročitano 3379 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 21 Travanj 2017 14:46