Nedjelja, 31 Svi 2020 02:00

Objavljen natječaj za upis na studijski centar za izobrazbu trenera pri Kineziološkom fakultetu

ZAGREB - Objavljeni su natječaji za upis na studijske programe Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Prijave će se vršiti u periodu od 01. do 10. 6. 2020. godine isključivo preporučeno poštom. Razredbeni postupak održati će se u ponedjeljak i utorak, 06. i 07. 07. 2020. godine.

Sve informacije kao i potrebne dokumente vezane uz prijavu te razredbeni postupak za upis pristupnika na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera u rujanskom roku mogu se pronaći na internet stranici Kineziološkog fakulteta www.kif.unizg.hr

Kao i do sada, studij će se izvoditi kao izvanredni i redoviti preddiplomski stručni studij Izobrazbe trenera na koji će se kandidati moći upisati na sljedeće smjerove:

- za izvanredni studij: FITNES, KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA, SPORTSKA REKREACIJA I RAZNI SPORTOVI (Akrobatski Rock and Roll, Atletika, Badminton, Bejzbol, Biciklizam, Biljar, Boks, Dizanje utega, Hokej na travi, Hrvanje, Jedrenje, Jedrenje na daski, Judo, Kajakaštvo, Karate, Kickboxing, Klizanje, Konjički sport, Košarka, Kuglanje, Mačevanje, Nogomet, Odbojka, Pikado, Ples, Plivanje, Ritmička gimnastika, Rukomet, Skijanje, Sportska gimnastika, Stolni tenis, Streličarstvo, Streljaštvo, Taekwondo, Tenis, Triatlon, Vaterpolo i Veslanje).

- za redoviti studij: FITNES, KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA, SPORTSKA REKREACIJA Po završetku studija, kako redovitog, tako i izvanrednog, polaznici stječu stručne kompetencije i potrebne kvalifikacije za rad u fitnesu, kondicijskoj pripremi sportaša, sportskoj rekreaciji ili izabranom sportu, 180 ECTS bodova i stručni naziv STRUČNI PRVOSTUPNIK (BACCALAUREUS) TRENERSKE STRUKE.

Pročitano 1355 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 01 Lipanj 2020 13:19