Četvrtak, 30 Siječanj 2020 01:00

Slavonija u subotu, 01. veljače u 14,00 sati na Igralištu NK Požega protiv Marsonie igra prvu pripremnu utakmicu

POŽEGA - Nogometaši Slavonije s pripremama za nastavak prvenstva 3. Hrvatske nogometne lige - Istok počeli su prije 2 tjedna, 16. siječanja, a u subotu, 01. veljače s početkom u 14,00 sati na glavnom terenu NK Požega na Sportsko - rekreacijskom centru odigrat će i prvu pripremnu utakmicu.

Protivnik igračima trenera Dalibora Bognara bit će NK Marsonia (Slavonski Brod), jesenski prvak 3. HNL - Istok. U svlačionici "Plavih s Orljave" u ovom zimskom prijelaznom roku zasad nema novih igrača. 

Od jesenskog Slavonijinog igračkog kadra trener Bognar na raspolaganju nema napadača Tomislava Žuljevića iako je još registriran za Slavoniju, a također ne može računati niti na mladog veznjaka Marka Šubaru koji je otišao raditi u Njemačku ali još nije dobio istupnicu iz kluba. 

Mladi junior Matej Belaj kojeg je trener Dalibor Bognar po potrebi koristio i u seniorima je iskoristio zimsku stanku za operaciju koljena (prednji križni ligamenti) i neće ga biti na travnjaku do kraja ove sezone.

Nakon Marsonie sljedeći protivnik Slavoniji bit će četvrtoligaš Lipik 1925 (08. veljače). Potom slijede : Slavija Pleternica (15. 02.), Požega (16. 02.) i Hajduk Pakrac (22. 02.). Mjesto odigravanja svih tih susreta dogovorit će se naknadno, ovisno o vremenskim uvjetima i stanju terena.

Pročitano 961 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 30 Siječanj 2020 14:01