Ponedjeljak, 18 Studeni 2019 01:00

Nogometaši Slavonije poraženi od Bedema na gostovanju u Ivankovu u 14. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

IVANKOVO - Očekivano tvrdu utakmicu odigrali su domaći Bedem i Slavonija, bez puno prigoda, a pobjednika je odlučio prekid, odnosno kazneni udarac kojeg je uspješno izveo Goran Borko u 73. minuti. Slavonija je tako izgubila korak za Marsonijom i Belišćem, dok se Bedem dokopao gornjeg dijela 3. HNL.

– Prije svega čestitam svojoj ekipi na pobjedi, a protivniku na fer i korektnoj igri. Stvorili smo dosta šansi, imao sam osjećaj da ga nikad nećemo zabiti, ali je onda srećom došao taj penal kojeg smo realizirali. Što se same igre tiče mislim da mi moramo puno bolje, ali s druge strane pobjedi se ne gleda u zube, nekad smo igrali bolje pa izgubili! Slavonija je pokazala ono što smo i znali, da su stvarno prava momčad, mlada, hitra, odlično posložena, definitivno vrijedna mjesta gdje se nalazi. Idemo posljednje kolo u Gradišku, nadam se da ćemo biti pravi i pobjedom zaključiti jesen u dobrom raspoloženju – kazao nam je Josip Raić Sudar, trener Bedema.

– Jedina stvar kojom danas mogu biti nezadovoljan kod moje ekipe je realizacija, stvorili smo dosta lijepih situacija, posebno u prvom poluvremenu kada smo po mom mišljenju bili bolja momčad, no izostala je mirnoća u završnici. Imao je i Bedem naravno svoje prilike, Bošnjak nas je spašavao, i onda primimo gol iz penala za kojeg mogu samo reći da je smješniji od onog u Brodu, to će sve reći o njemu. Žao mi je dečki jer su se borili, odigrali dobro i ostali praznih ruku, ali idemo se dić, spremit se dobro za županijski derbi u zadnjem kolu i pokušat sezonu zaključiti pobjedom, s ta tri boda jesen bi bila stvarno izvrsna. Domaćim dečkima čestitke na pobjedi i dobroj te korektnoj partiji, i oni su odigrali zaista dobru utakmicu, vidi se da su kvalitetna momčad – mišljenje je Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

"Plavi s Orljave" su trenutno na 4. mjestu sa 25 bodova U posljednjem jesenskom kolu Slavonija u županijskom derbiju dočekuje Kutjevo koje ima bod manje od Požežana i nalazi se na 5. mjestu. Utakmica se igra u subotu, 23. 11. 2019. s početkom u 13,30 na Stadionu kraj Orljave. 

 

BEDEM-SLAVONIJA 1:0 (0:0)

Ivankovo: Stadion “Grac” Gledatelja 150. Suci: Ivan Kurbaša-Bizovac 7,5 prvi pomoćni: Leo Knežević-Jelisavac i Dino Škalić-Đakovo, četvrti sudac: Dražen Matasović-Đakovo. Delegat: Goran Samardžić-Vukovar Strijelac: 1:0 Borko u 70.min. (KU).

NK BEDEM IVANKOVO: Anić 7,5Babić 6,5 Smolčić 6,5 Borko 7 Validžić 6,5 Leko 7,5 Mrdeša 7 Koledić 7 L.Sambol 7 (od 90.min.Naletilić-)Jagustin 6,5 (od 86.min.M.Gazić-) i I.Gazić 6 (od 46.min. Suppiger 7)Trener: Josip Raić-Sudar 7

NK SLAVONIJA POŽEGA: Bošnjak 7 Majtanić 7 Plešić 6 (od 73.min. Janček-) Marčetić 6 Šubara 6 Šulc 5,5 Antunović 6 (od 73.min. Božić-) Bognar 6,5 M.Peharda 6 I.Peharda 6 Šipura 6,5 (od 85.min. Karačić-) Trener:Ninoslav Parmaković 6

Žuti kartoni: NK Bedem: Babić,Borko,Mrdeša i Kirchbauer (na klupi) NK Slavonija: Šulc i I.Peharda.

Igrač utakmice: Ante Anić-Bedem.

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1519 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 18 Studeni 2019 12:32