Ponedjeljak, 11 Studeni 2019 01:00

NK Požega poražena na svom terenu od drugoplasiranog Svačića (Stari Slatinik) u 12. kolu Međužupanijske nogometne lige

POŽEGA - Svačić je preuzeo vrh MŽNL subotnjom pobjedom u Požegi. Najzaslužniji za to je Vlado Lasić koji je postigao oba pogotka, oba u provom poluvremenu. Nakon derbija u Sibinju između domaće Mladosti i Slavonca (Bukovlja) na vrh su se vratili gosti koji su slavili 0:1. Požega je trenutno na 10 mjestu sa 15 bodova (4 pobjede, 3 remija, 5 poraza), a u posljednjem, jesenskom kolu Požežani gostuju kod pretposljednjeg Jakšića. 

– Odigrali smo pošteno i koliko smo mogli, opet smo nastupili bez šest igrača i još nam se golman ozljedi pred utakmicu na zagrijavanju. Gosti su bili bolji pogotovo u prvom poluvremenu i zasluženo odnose tri boda. Probat ćemo ovaj poraz kompenzirati zadnje kolo u Jakšiću samo se nadam da ćemo se uspjeti koliko toliko ekipirati. Još jednom čestitam gostima na zasluženoj pobjedi – komentar je Krunoslava Podoljaka, trenera Požege.

– Jako sam zadovoljan kako smo odigrali prvo poluvrijeme, bili smo bolja momčad, naplatili smo to s dva gola uz još nekoliko dobrih prigoda. Drugim dijelom i nisam baš zadovoljan, povukli smo ručnu i čekali kraj utakmice, no i to smo odradili dobro i uzeli tri boda kojima smo zasjeli na vrh. Čestitam svojim dečkima ali i domaćima koji su dobra ekipa i zaista maksimalno korektna, ekipa koja se želi i pokušava nadigravati – riječi su Marija Tadića, trenera Svačića.

U posljednjem jesenskom kolu tri utakmice igraju se u subotu, a četiri u nedjelju. U subotu, 16. 11. s početkom u 13,30 sati sastaju se Lipik 1925 - Hajduk, Slavonac - Kuzmica i Jakšić - Požega. U nedjelju, 17. 11.  u 13,30 sati igrat će Sikirevci - Mladost, Kaptol - Tomislav, Omladinac - Željezničar i Svačić - Zadrugar. 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1436 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 11 Studeni 2019 14:04