Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 10 Listopad 2019 02:00

Slavonija u 8. kolu osvojila sva 3 boda na gostovanju u Vukovaru, a u 9. kolu u derbiju dočekuje Belišće

VUKOVAR - Slavonija se vratila na pobjedničke staze dok Vuteks i dalje ne može pratiti trećeligaški ritam na pravi način, očito je došlo do precjenjivanja snaga nakon sjajne sezone u MŽNL. Osim tri boda i barem privremenog sjedanja na vrh 3. HNL ljubitelje Plavih s Orljave svakako treba veseliti pogled na strijelce na današnjoj utakmici, jer riječ je o najmlađim igračima Bognarove momčadi, prvi je u 12. minuti pogodio Mario Šipura, a drugi  u 27. minuti Karlo Antunović, obojica još juniori!

– Nemam što zamjeriti svojim igračima, danas su odigrali dobru partiju, stvorili smo i neke šanse u drugom poluvremenu, ali Slavonija je ipak kvalitetnija momčad od nas i zasluženo nosi sva tri boda u Požegu. Zabili su dva lijepa gola nakon što smo mi napravili neke greške, kasnije to dobro sačuvali i to je to. Nadam se boljem rezultatu u sljedećem kolu kada gostujemo u Gradišci, Sloga je ipak bliže nama po kvaliteti pa je bitno da tu budemo na visokom nivou – za Sportalo je rekao Saša Berarević.

– Jako dobro smo otvorili utakmicu, brzo poveli 0:2 i dobro igrali do poluvremena. Onda u drugom smo valjda pomislili da je gotovo pa smo utakkmicu zčinili zanimljivom što nam i nije trebalo, ali smo na kraju sačuvali prednost, dobro zatvorili domaćina i zasluženo pobjedili. Ovom pobjedom smo skočili na prvo mjesto što mi moram reći i nije baš drago. Mislim da ćemo tek u proljeće i pogotovo u sljedećoj sezoni biti pravi dok ovi mladi dečki stasaju, skupe dovoljno utakmica, ovako im je to možda i velik teret. Danas su golove zabili Šipura i Antunović, naši juniori koji su pokazali zašto su se vratili ili zašto su došli u Slavoniju, a ima tu još dosta mladih igrača na koje ozbiljno računamo – komentirao je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

U sljedećem, 9. kolu Požežani će u derbiju na svom Stadionu ugostiti Belišće. Utakmica se igra u subotu, 12. 10. 2019. s početkom u 15,00 sati. 

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1170 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 12 Listopad 2019 05:57