Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 09 Listopad 2019 02:00

Pobjede Parasana i Lipe u 6. kolu 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Vikend za nama ipak je donio nastupe i požeško slavonskim drugoligašima iako nije puno nedostajalo da imaju slobodan dan zahvaljujući sudačkim protestima. Igralo se, a to se najviše svidilo dečkima iz Graševine koji su na nekad neosvojivom Megdanu kod Slavena odradili lakši trening i do vrha napunili domaću mrežu. Dean Pavić je zabio četiri puta, Branko Šaur tri, Mirko Soldo dva, a još četvorica su po jednog matirali domaću obranu. Zabio je i domaćin, Željko Čeh je bio “sretnik” koji je prevario vlastitog vratara za konačnih 0:15!

Vodeći Parasan je bio vrlo efikasan na svom terenu protiv Dinama, no niti upola kao Graševina. Parasanu je pitanje pobjednika riječio za samo 13 minuta Matko Jurčić s dva gola, do odmora je već bilo 4:0, pa je u nastavku lider smanjio pritisak i odigrao 2:2.

U Ovčarama i Marinom Selu gostujuće pobjede Slavonije i Lipe. Slavonija je golovima Bahnika, Sudara i Kozića imala velikih 3:0 što su Ovčare uspjele samo smanjiti u samoj završnici. Lipa je otpor Jovače slomila tek u drugom dijelu nakon što se na odmor išlo sa po pogotkom na svakoj strani. Sa po pogotkom na svakoj strani završen je dvoboj BSK-a i Eminovaca. Iskusni majstor Pero Vidović donio je prednost domaćinu iz kaznenog udarca u 29. minuti, a gosti bod osvajaju s igračem više u 90. minuti zahvaljujući Krešimiru Heinu.

 

Rezultati 6. kola:

OVČARE – SLAVONIJA 1:3

BSK – EMINOVCI 1:1

JOVAČA – LIPA 1:3

SLAVEN – GRAŠEVINA 0:15

PARASAN – DINAMO 6:2

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1301 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 09 Listopad 2019 06:38