Ponedjeljak, 09 Rujan 2019 02:00

Slavonija odigrala neodlučeno na gostovanju kod Đakovo Croatie u 3. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

ĐAKOVO - Đakovčani su i dalje bez pobjede u novoj sezoni, no uspjeli su zaustaviti dva niza Slavonije, onaj u kojem sve pobjeđuju i onaj u kojem ne primaju golove. Prvi koji je prevario požešku obranu u ovoj sezoni je Tomas Grgačević, dok je Slavonijinu nepobjedivost produžio Marko Šubara svojim prvim golom za Plave s Orljave.

– Dosta dobro smo ušli u utakmicu, imali smo laganu inicijativu i nakon nekoliko polušansi došli do prednosti. Nažalost nismo je sačuvali do odmora, gosti su iskoristili jednu našu grešku i poravnali. Na poluvremenu smo se dogovorili krenuti malo agresivnije, no početnih 15ak minuta pripalo je gostima koji nas srećom nisu kaznili. Nakon toga smo ponovno preuzeli inicijativu, bili bolja momčad i stvorili nekoliko stopostotnih šansi koje nismo pretvorili u gol, pa čak niti sa tri metra nismo pogodili mrežu. Sve u svemu dobra utakmica protiv jako kvalitetnog i iskusnog protivnika kojem čestitam na sportskoj igri, a mojim igračima pohvala za prikazano – kazao je Josip Milardović, trener Đakovo-Croatije.

– S jednog teškog gostovanja se vraćamo s bodom i time sam apsolutno zadovoljan. Imali smo u drugom poluvremenu dobre šanse preko Žuljevića i Peharde, mogli smo i do pobjede ali ponavaljam, zadovoljan sam bodom jer u Đakovu će svi imati puno problema – izjava je trenera Slavonije Dalibora Bognara.

Slavonija u 4. kolu dočekuje NAŠK (Našice). Utakmica se igra u subotu, 14. 09. 2019. s početkom u 17,00 sati na Stadionu kraj Orljave. 

 

Rezultati 3. kola (07. i 08. 09. 2019.) : Marsonia - Zrinski 0:0, Slavija - Vihor 0:2, Bedem - Graničar 4:1, Kutjevo - Belišće 3:1. Vukovar 1991 - Vuteks Sloga 1:2, Čepin - Sloga 3:1, Đakovo Croatia - Slavonija 1:1, NAŠK - Oriolik 3:0.

 

(Tekst : Sportalo.hr, Foto : Robert Smojvir)

Pročitano 1424 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 09 Rujan 2019 14:48