Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 09 Rujan 2019 02:00

Pobjeda Lipe, remi Parasana u 2. kolu 2. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske

POŽEGA - HNK Graševina je morala dva puta pobjediti da bi imala dva boda na računu. Nakon slavlja u prvom kolu protiv Lipe poraženi se žalio i odlukom disciplinske komisije dobio žalbu pa je Graševina ostala bez tri osvojena i još jednog boda, tako da je slavljem u drugom kolu na gostovanju u Eminovcima došla u pozitivu.

S druge strane Lipa je prvom prvenstvenom pobjedom došla do 6 bodova i zajedno s Jovačom zasjela na vrh gdje se osjećaju vrlo ugodno nakon što su na njemu proveli prošlu sezonu 3. ŽNL. Valerije Klanfar bio je dvostruki strijelac u uvjerljivoj pobjedi Lipe u Ovčarama koje nisu imale šanse protiv razigranih gostiju koji su početnu prednost stekli već u 7. minuti.

Graševina je posao u Eminovcima odradila u prvom poluvremenu kada su postavili konačnih 4:0 uz dva pogotka Mirka Solde. U drugom kolu dva su sureta završena bez pobjednika, u susretu Slavonije i Dinama nije bilo pogodaka, a u susretu BSK-a i Parasana bilo ih je čak šest! Bila je to prava poslastica, u 12. minuti gosti iz Golobrdaca su imali sjajnu situaciju, vodili su 2:0 što su čuvali do same završnice prvog poluvremena kada Biškupčani u samo 5 minuta tri puta varaju gostujućeg vratara i rade čudestan preokret. Ipak, u posljednjim minutama gosti preko Marka Kelemena spašavaju bod.

U Marinom Selu isto tako uzbudljiva utakmica no bez happy enda za goste. Dva puta se Slaven golovima Antonia Hipa vraćao iz rezultatskog zaostatka, no treći put nisu uspjeli nakon što je u 83. minuti Crnjca prevario kapetan Jovače Đuro Lengelić.

 

Rezultati 2. kola:

OVČARE – LIPA 0:5

EMINOVCI – GRAŠEVINA 0:4

SLAVONIJA – DINAMO 0:0

BSK – PARASAN 3:3

JOVAČA – SLAVEN 3:2

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1342 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 09 Rujan 2019 13:57