Ponedjeljak, 02 Rujan 2019 02:00

Pobjeda Parasana, poraz Lipe u 1. kolu 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Proteklog vikenda startala je nova sezona požeško slavonske 2. Županijske nogometne lige. Prednost domaćeg terena je gotovo maksimalno iskorišten, samo su se Eminovci iz Badljevine vratili neporaženi.

Franikić je bio najraspucaniji, postigao je polovinu od ukupno 8 komada koliko su Parasani spremili u mrežu Slavonije iz Prekopakre. U prvom prvenstvenom susretu pod novim imenom do uvjerljive pobjede došli su i nogometaši Graševine. Na svom su terenu golovima Solde, Pavića i Šaura bili bolji od Lipe.

Istim, 3:0 rezultatom slavio je i Slaven koji dugo nije osjetio slast pobjede. Protiv gostiju iz Biškupaca strijelci su bili Jozić, Zeljko i mladi Kovačević. Za pogodak manje efikasnih bili su nogometaši Jovače protiv Ovčara. U burnoj utakmici u kojoj je sudac Antolović imao pune ruke posla strijelci za domaće bili su Veselovac i Legelić, a u antologiju se upisao Leon Oreć koji je zaradio dva žuta kartona, a od toga jedan – prije početka utakmice. Dinamo i Eminovci su odigrali najbolje poluvrijeme prvog kola, domaćin je imao 2:0, gost se vratio i sve to do 42. minute, dok su u nastavku mreže mirovale.

 

Rezultati prvog kola:

JOVAČA – OVČARE 2:0

SLAVEN – BSK 3:0

PARASAN – SLAVONIJA 8:1

DINAMO – EMINOVCI 2:2

GRAŠEVINA – LIPA 3:0

 

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1334 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 02 Rujan 2019 14:17