Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 29 Srpanj 2019 02:00

Slavonija odigrala neodlučeno protiv drugoligaša Dubrave Tim Kabel (Zagreb) u prvoj pripremnoj utakmici

POŽEGA – Odličnu pripremnu utakmicu odigrali su požeški trećeligaš Slavonija i novopečeni zagrebački drugoligaš Dubrava Tim Kabel na Igralištu NK Požega. U prvom dijelu susreta terensku inicijativu imali su gosti koji su stvorili i nekoliko odličnih prilika koje su zaustavili vratar Ivan Majetić i vratnica. Slavonija je dobro parirala i prijetila iz kontranapada, a dvije dobre situacije nije iskoristio Tomislav Žuljević dok je Dino Bognar zaprijetio iz slobodnjaka s dvadesetak metara ali je lopta otišla malo iznad vratnice.

Na poluvremenu je trener gostiju Goran Gajzler uveo 10 novih igrača što se osjetilo na igri pa je Slavonija preuzela terensku inicijativu ali nije bilo pravih prilika ni na jednoj strani pa je neodlučeni rezultat i najrealniji. Trener Dalibor Bognar u nastavku susreta je također pružio priliku sedmorici rezervnih igrača, ali u igru nisu ušli svi zajedno.

Slavonija je odigrala dobru utakmicu protiv kvalitetnih gostiju koji su duže u pripremama i koji su već odigrali nekoliko utakmica pa i protiv zagrebačkog Dinama dok je Požežanima ovo bila prva provjera nakon 2 tjedna treniranja. Također je požeški klub u tjednu prije utakmice s Dubravom ostao bez dva važna igrača. Napadač i prvi klupski strijelac u prošloj sezoni Marko Žuljević prešao je u drugoligaša BSK Bijelo Brdo dok je kapetan Mario Majstorović otišao u trećeligaša Kutjevo. 

Slavoniji prvenstvo 3. HNL – Istok kreće 24. 08. gostovanjem kod HNK Vukovara dok će Dubrava Tim Kabel prvu utakmicu u 2. HNL odigrati 17. 08. u Zmijavcima kod također novog drugoligaša Croatie.

Slavonija narednog vikenda sudjeluje na 34. Memorijalnom turniru „Stjepan Zdenko Šivo“ u Pleternici. U subotu, 03. 08. u 16,15 sati Slavonija igra protiv drugoligaša Rudeša dok se od 18,15 sastaju domaćin Slavija i drugoligaš Sesevete. U nedjelju, 04. 08. u 16,15 sati je susret za 3. mjesto, a od 18,15 sati finalna utakmica.

Predigru igračima Slavonije i Dubrave odigrali su pioniri Slavonije i Požege, a bolji su bili mladi igrači Slavonije koji su pobijedili rezultatom 2-0. Pogotke su postigli Luka Fahr i Karlo Kovre. Pionire Slavonije i Požege vode Nevio Berdi i Milan Krmar, treneri koji su dugi niz godina bili igrači Slavonije.

 

SLAVONIJA – DUBRAVA TIM KABEL 0:0

POŽEGA, Igralište NK Požega na Sportsko-rekreacijskom centru. Gledatelja 200. Teren:dobar. Sudac : Goran Bošnjak, pomoćnici : Danijel Rađenović i Milan Paun (svi Požega)

SLAVONIJA - Majetić, Božić, I. Peharda, Majtanić, Bognar, Šulc, Šubara, Marčetić, A. Smojvir, T. Žuljević, M. Peharda. Još su igrali : Neruda, Antunović, I. Smojvir, L. Bošnjak, Karačić, Podoljak i Belaj. Trener : Dalibor Bognar.

DUBRAVA TIM KABEL – Lončarić, Kelemen, Korča, Diaz, Rončević, Al – Hoglu, Džaferović, Krajačić, Keli, Đukić, Adžić. Još su igrali : Mustapić, Cerovac, Glavaš, Cruz, Šugić, Šutalo, Glasnović, Tolić, Mudražija, Hodak. Trener : Goran Gajzler

Pročitano 1897 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 29 Srpanj 2019 16:01