Četvrtak, 27 Lipanj 2019 02:00

NK Parasan pobjednik 3. Memorijalnog nogometnog turnira za poginule branitelje koji su bili igrači tog kluba

GOLOBRDCI - Jozo Koutni, Ivica Zovko i Ivan Čuljak trojica su poginulih branitelja kojima u čast treći puta Golobrdčani organiziraju memorijalni nogometni turnir te se prisjećaju svega što su dali za svoj kraj i domovinu.

Ovdašnji NK Parasan dugo godina surađuje s NK Velebitom iz ličkog mjesta Žabica pa su oni česti gosti na turniru. Darko Zovko, predstavnik Organizacijskog odbora pozdravio je mještane i goste među kojima su bili izaslanik predsjednice RH Franjo Lucić, zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha, predstavnici Ministarstva branitelja, HV, policije, roditelji poginulih branitelja, te udruge iz domovinskog rata.

Ta izaslanstva položila su vijence i zapalila svijeće kod spomenika trojici branitelja, a kapelan župe Sv. Terezije Avilske Dejan Ilić vodio je molitvu. - Ovi branitelji svoje su živote i imena utkali u temelje naše domovine pa im odajemo dužnu počast- istakao je otvarajući turnir izaslanik predsjednice RH Franjo Lucić.

Pobjednik memorijalnog turnira su nogometaši domaćina Parasana, drugi je Posavac (Davor), treća Croatia (Mihaljevci), te četvrti Velebit iz Žabice. Najbolji golman je Blaž Supan (Parasan), te igrač Tomislav Marijanović(Posavac), a u revijalnoj utakmici Ličani iz NK Velebit (Žabica) pobijedili su domaće veterane Parasana.

Najbolje momčadi i pojedinci turnira primili su pehare. Nakon turnira tijekom zajedničkog druženja održana je zabavna večer na kojoj je nastupio Premium band pod vodstvom Ivice Šalate.

 

(pozega.hr)

Pročitano 1374 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 27 Lipanj 2019 13:37