Petak, 29 Ožujak 2019 01:00

U polufinalu Županijskog nogometnog kupa Slavonija domaćin Kutjevu, a Slavija Hajduku (Pakrac)

POŽEGA - U prostorijama Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije danas su izvučeni parovi polufinala Županijskog nogometnog kupa. U Požegi će igrati Slavonija - Kutjevo, a u Pleternici Slavija - Hajduk (Pakrac). Parove kupa izvukao je Marijan Rudež, bivši tajnik Saveza koji je tu dužnost uspješno obnašao pune 22 godine.

U polufinalu se igra samo jedna utakmica, a termin je srijeda, 24. 04. 2019. s početkom u 17,00 sati. U slučaju neodlučenog rezultata nema produžetaka već se odmah izvode jedanaesterci. 

Moguće je da se dogovorom klubova jedna polufinalna utakmica odigra i u drugom terminu (utorak, 23. 04.) kako se utakmice ne bi igrale u isto vrijeme. Na izvlačenju parova su uz tajnika Saveza Damira Bognara bili predstavnici svih klubova polufinalista osim Hajduka.

Čevrtoligaši Kutjevo i Hajduk od 1. kola kupa igraju u ovom natjecanju i ovog su tjedna uvjerljivim pobjedama u 4. kolu izborili nastup u 5. kolu tj. polufinalu dok se trećeligaši Slavonija i Slavija u kup natjecanje uključuju tek od polufinala.

U srijedu. 27. 03. 2019. Kutjevo je na svom Stadionu rezultatom 6:0 svladalo Kaptol dok je pakrački Hajduk u i isto vrijeme u Vidovcima s visokih 1:7 svladao domaći Dinamo

Naslov pobjednika brani Slavija koja je prošle godine u Velikoj rezultatom 1:0 bila bolja od Slavonije. Finale kupa i ove godine bi se trebalo odgrati na Stadionu u Velikoj, a planirani termin je srijeda, 05. lipnja 2019. 

Pročitano 1764 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 29 Ožujak 2019 10:44