Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 01:00

Slavonija poražena na gostovanju kod Marsonie u 17. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

SLAVONSKI BROD - Nogometaši požeške Slavonije i u drugom su proljetnom kolu doživjeli minimalni poraz, nakon domaćeg od Đakovo Croatije, sada su pali na gostovanju u Slavonskom Brodu.

Požežani su u Brod došli s idejom da se kući vrate s bodom i bili su na samo 5 minuta od uspjeha, no onda se ukazao Matej Sivrić i donio Bijelo crnima i drugu proljetnu pobjedu. Bila je to partija šaha dva odlična trenera Braslava Ostojića i Dalibora Bognara u kojoj je domaći strateg imao figuru više i na kraju zasluženo slavio pobjedu.

Bila je Marsonia bolja momčad tokom svih 90 minuta, ali naravno da u Požegi žale za propuštenim. Za Slavoniju je raspored na otvaranju proljeća bio sjajan, no sada nakon dva uvodna poraza stvari ne izgledaju dobro, na leđa je natovaren veliki imperativ za sljedeće kolo kada u goste dolazi Koprivnica.

Ono što je u pripremama Plavih bilo sjajno, a to je napad, sada u 180 minuta ne radi i to je sigurno problem za Bognara. S druge strane, Ostojić je preporodio Marsoniju i čini se da su oni koji su zagovarali njegov povratak bili u pravu, on je dobitna kombinacija za Bijelo crne. 

Slavonija u 18. kolu dočekuje Koprivnicu. Utakmica se igra u subotu, 16. 03. 2019. s početkom u 15,30 sati na Stadionu kraj Orljave. Tjedan dana nakon toga će "Plavi s Orljave" ponovno biti domaćini kada će u subotu, 23. 03. 2019. s početkom u 15,30 u 19. kolu ugostiti Oriolik (Oriovac).

 

MARSONIA – SLAVONIJA 1:0 (0:0)

SLAVONSKI BROD - Stadion uza Savu, gledatelja 300 Suci: Sabljić (Stare Plavnice), Iveljić (Kamešnica), Mađerić (Koprivnica)

STRIJELAC : Sivrić (86)

MARSONIA - Memović, Balentović, Čalić, Begić, Gudelj (od 90. Stopić) Rosandić, Radić (od 87. Letica), Sivrić, Šimac, Baričević (od 76. Dančević) Trener: Braslav Ostojić

SLAVONIJA - Bošnjak, Nikolaš, T.Žuljević, Plešić, Majstorović (od 80. Marčetić), Šulc, M. Žuljević, Bognar, Peharda, Bundavica, Božić. Trener : Dalibor Bognar 

IGRAČ UTAKMICE : Matej Sivrić 

 

(Tekst : Kronika Požeško - slavonska)

(Foto : NK Marsonia)

 

Pročitano 1323 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 13:32