Ponedjeljak, 18 Veljača 2019 01:00

Nogometaši Slavonije pobijedili Hajduk (Pakrac) u četvrtoj pripremnoj utakmici

POŽEGA - U subotu, 16. 02. 2019. na požeškom Sportsko - rekreacijskom centru pripremnu utakmicu odigrali požeška Slavonija i pakrački Hajduk kojima je do početka prvenstva ostalo dva, odnosno tri tjedna, a domaći trećeligaš upisao je novu pripremnu pobjedu.

Prekrasno vrijeme i dva dobra protivnika na Rekreaciju su privukli stotinjak gledatelja koji su mogli vidjeti dosta lijepih akcija s obje strane, ali nešto više ipak od Slavonije koja je i u četvrtom pripremnom susretu došla do pobjede, i ponovno s Tomislavom Žuljevićem u glavnoj ulozi. Ako ovakvu golgetersku formu prenese i u službene utakmice Plavi bi mogli imati jedno sjajno proljeće, a drugi veliki adut je svakako Matias Šulc koji je definitivno preuzeo momčad u svoje ruke i odlično je razigrava.

Hajduk je dobro parirao većim dijelom utakmice, tek su u uvodnih 10-15 minuta djelovali pomalo zbunjeno, a nakon toga je to bila momčad koja definitivno vrijedi barem trenutne pozicije u MŽNL ako ne i poneku stepenicu više. Jasno da su i jednima i drugima noge teške, da je nedostajalo malo žestine i hitrine, ali se vidjelo da i jedni i drugi teže igri, posjedu i nogometu koji je vrlo gledljiv. 

U nedjelju, 24. 02. s početkom u 15,00 sati Slavonija će odigrati posljednju, šestu pripremnu utakmicu koja će biti i generalka za prvenstvo. Protivnik igračima trenera Dalibora Bognara bit će NK Omladinac (Vrbova), osmoplasirana momčad 1. Županijske nogometne lige Brodsko - posavske. Dan prije, u subotu, 23. 02. Slavonija će s kombiniranom momčadi seniora i juniora gostovati u Vidovcima kod županijskog prvoligaša Dinama. Prvo proljetno kolo na rasporedu je u subotu, 02. 03. u 15,00 sati kada u Požegu stiže Đakovo Croatia.

 

NK Slavonija Požega – NK Hajduk Pakrac 3:1 (2:0)

Strijelci: 1:0 Tomislav Žuljević (5), 2:0 Matej Peharda (22), 3:0 Tomislav Žuljević (59), 3:1 Tvrtko Krpan (78)

NK Slavonija: Bošnjak, Marčetić, Bognar, Bundavica, Božić, Šulc, Karačić, Plešić, T. Žuljević, A. Smojvir, Peharda. Još su igrali Markanjević, Nikolaš, Neruda, Bojić, Romić, Podoljak, Pandžić i vratar Šetka. Trener: Dalibor Bognar

NK Hajduk Pakrac: Huska, Komljenović, Res, Baškiera, Mat. Filipović, D. Prohaska, B. Prohaska, Petrović, Grubišić, Gradina, Kovačić. Još su igrali: Mar. Filipović, Krenek, Pjerabon, Dietzman, Krpan, Ajman, Dupor, Bukovac. Trener: Siniša Grubišić

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1594 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 18 Veljača 2019 09:21