Nedjelja, 10 Veljača 2019 01:00

Slavonija u trećoj pripremnoj utakmici bolja od Sloge (Nova Gradiška)

POŽEGA - Slavonija je jučer u trećoj pripremnoj utakmici svladala trećeligaša Slogu (Nova Gradiška) rezultatom 2:1 (1:0). Pogotke za Slavoniju postigli su Tomislav Žuljević u 24. minuti na asistenciju veznjaka Krešimira Plešića i mladi napadač Antun Smojvir u 65. minuti na asistenciju kapetana Maria Majstorovića.

Utakmica je odigrana na dobro pripremljenom glavnom terenu NK Požega na Sportsko - rekreacijskom centru pred stotinjak gledatelja, a dobro su je vodili požeški nogometni suci Oliver Hrmić, Slaven Stojanović i Ivan Mautner. 

Trener Dalibor Bognar protiv Sloge je na teren poslao sljedeći sastav : Bošnjak, Marčetić, Bognar, Majstorović, Bundavica, Šulc, Plešić, Karačić, Peharda, T. Žuljević, Gurdon. U drugom dijelu igrali su još Nikolaš, Neruda, Bojić, A. Smojvir, Markanjević, Podoljak i rezervni vratar Šetka.

Osim strijelaca ponajbolji igrač utakmice bio je Matias Šulc koji je odlično odigrao na zadnjem veznom i dobrim loptama razigravao svoju momčad. 

Čevrtu pripremnu utakmicu Slavonija će odigrati protiv četvrtoligaša Hajduka (Pakrac). Iako je prvobitno dogovoreno da se pripremna utakmica s Hajdukom odigra u Pakracu, taj susret dogovorom klubova će se ipak odigrati u Požegi i to u subotu, 16. 02. 2019. s početkom u 15,00 sati na glavnom igralištu NK Požega na Sportsko - rekreacijskom centru.

Nakon toga "Plave s Orljave" očekuju još dvije pripremne utakmice. U subotu, 23. 02. Slavonija će gostovati u Vidovcima kod Dinama, a dan poslije, 24. 02. je generalka na Stadionu kraj Orljave kada će Slavonija u 15,00 sati ugostiti Omladinac (Vrbova), osmoplasiranu momčad 1. Županijske nogometne lige Brodsko - posavske.

Prvo proljetno kolo na rasporedu je u subotu, 02. 03. u 15,00 sati kada u Požegu stiže Đakovo Croatia.

Pročitano 1585 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 15 Veljača 2019 12:45