Subota, 02 Veljača 2019 01:00

Slavonija u drugoj pripremnoj utakmici svladala NK Borac (Bakar)

POŽEGA – Nogometaši Slavonije danas su na pomoćnom terenu NK Požega na Sportsko – rekreacijskom centru svladali NK Borac (Bakar) rezlutatom 2:0 (1:0). Prvi pogodak postigao je u 5. minuti napadač Tomislav Žuljević nakon asistencije Marka Žuljevića. Drugi pogodak postigao je u 78. minuti mladi, šesnaestogodišnji Matej Belaj koji je u igru ušao upravo umjesto Tomislava Žuljevića. Belaj se nakon kornera najbolje snašao u gužvi i iz blizine zabio za konačnih 2:0.

Na lošem, grbavom terenu nije bilo puno igre niti prilika, ali su se igrači obje momčadi mogli dobro istrčati što je u ovoj fazi priprema i najbitnije. Gosti iz Bakra su trećeplasirana momčad 4. HNL Zapad, nalaze se u obližnjoj Velikoj na pripremama pa su to iskoristili i za odigravanje pripremne utakmice s požeškom Slavonijom.

Trener Dalibor Bognar u ovom susretu izveo je ovaj početni sastav : Ivan Bošnjak, Jan Neruda, Dino Bognar, Alen Božić, Ivan Nikolaš, Mario Majstorović, Matias Šulc, Mato Marčetić, Krešimir Plešić, Tomislav Žuljević, Marko Žuljević.

Nakon dvadesetak minuta umjesto Marka Žuljevića u igru je ušao junior Robert Gurdon koji je dobro iskoristio svoju minutažu i bio aktivan u vrhu napada.  U drugom dijelu u igru su još ušli Matej Markanjević, Robert Bojić, Bruno Romić, Leon Pandžić i Matej Belaj. Za današnji susret trener Bognar nije mogao računati na Mateja Pehardu, Almedina Bundavicu, Marka Karačića i Ivana Smojvira. 

Treću pripremnu utakmicu Slavonija će odigrati u Požegi protiv trećeligaša Sloge (Nova Gradiška). Susret će se odigrati na glavnom terenu NK Požega na Sportsko - rekreacijskom centru u subotu, 09. 02. 2019. s početkom u 14,00 sati. Sloga je jesenski dio 3. HNL - Istok završila na 7. mjestu sa 22 boda (6 pobjeda, 4 remija, 5 poraza, gol razlika 21:22). Utakmica ovih klubova odigrana 03. 11. 2018. u 11. kolu u Novoj Gradišci završila je pobjedom Sloge rezultatom 1:0. U proljetnom dijelu Slavonija i Sloga svoju utakmicu igrat će u sklopu 27. kola, u srijedu, 15. 05. 2019. s početkom u 17,00 sati u Požegi.

Pročitano 2400 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 04 Veljača 2019 12:41