Ponedjeljak, 12 Studeni 2018 01:00

Slavonija na svom terenu poražena od Cibalie (Vinkovci) u 13. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

POŽEGA - Nogometaši Slavonije nisu uspjeli na svom terenu zaustaviti vodeću momčad lige koja je pod vodstvom nekadašnjeg braniča požeškog trećeligaša Petra Tomića stigla do nove pobjede s kojom se nalazi nadomak jesenskog naslova prvaka.

Slavonija je dobro zatvorila prilaze svom golu i strpljivo čekala priliku iz protuudara da zaprijeti golu Stare dame iz Vinkovaca. Međutim, i Tomićeva momčad je igrala oprezno, najvažnije im je bilo dobro zatvoriti sve prilaze svom golu tako da su gledatelji pratili šahovsku partiju dva trenera.

Kada se činilo da će se na odmor bez prednosti na bilo kojoj strani u posljednjoj minuti prvog dijela nakon jednog auta najbolje se snašao Benjamin Karaula i ugurao loptu u mrežu te šokirao domaću publiku. U nastavak Tomljenović kreće s Karačićem na terenu što je donijelo određenu živost na terenu.

Iako je Slavonija nešto pokušavala u drugom dijelu na najveću šansu se čekalo sve do posljednje minute utakmice. Tada je naime Ivan Smojvir uzdrmao vratnicu gostujućeg gola. Šteta, zaslužila je Slavonija bod protiv renomiranog protivnika, posebice u svjetlu ohrabrenja pred teško gostovanje kod još jednog kandidata za naslov – Čepina.

 

SLAVONIJA – CIBALIA 0:1 (0:1)

POŽEGA – Stadion NK Slavonija, Požega. Gledatelja: 300. Sudac ; Vidačić. Pomoćnici : Rikert, Vidak (svi Osijek). 

STRIJELAC :  Karaula (45)

SLAVONIJA :  Rezo, Nikolaš, Neruda, Plešić, Marčetić, Šulc, Žuljević, Peharda (od 73. Grbeš), Bojić, Božić (od 46. Karačić), Smojvir Trener: Milan Tomljenović

CIBALIA :  Marijanović, Tadić, Kiš, Filipović, Šarić (od 84. Oršolić), Tusonjić, Kerić (od 89. Šest), Karaula, Pavičić, Dogan (od 67. Bajić), Kuzmić Trener: Petar Tomić

 

(Kronika Požeško - slavonska)

Pročitano 1844 puta