Četvrtak, 08 Studeni 2018 01:00

Kadeti NK Dinamo Vidovci pobijedili u kupu Marsoniu (Slavonski Brod), Slavonija izgubila od Sloge u Novoj Gradišci

VIDOVCI / NOVA GRADIŠKA - Kadeti Nogometnog kluba Dinamo (Vidovci Dervišaga) jučer su na svom igralištu rezultatom 3:0 svladali Marsoniu (Slavonski Brod) u kupu Slavonije i Baranje. Prvo poluvrijeme nije bilo pogodaka, a onda su u drugom dijelu mladi Vidovčani došli do uvjerljive pobjede. Pogotke su postigli David Vidović (58), Josip Barišić (66) i Lovro Rašić (77). Ekipu je vodio trener Ivica Čabraja. 

Vidovčani su tako nadigrali i zasluženo uvjerljivo pobijedili uglednog protivnika čiji se kadeti natječu u Kvalitetnoj ligi mladeži Slavonije i Baranje dok Dinamo niti nema stalnu kategoriju kadeta već su je za kup formirali od jednog godišta starijih pionira i jednog godišta juniora koji se natječu u Županijskoj ligi. 

U isto vrijeme kadeti Slavonije gostovali su u Novoj Gradišci kod domaće Sloge te su poraženi rezultatom 3:1. Jedini pogodak za Požežane postigao je Mateo Ivanešić. Priliku za revanš kadeti Slavonije imat će već desetak dana, u subotu, 17. 11. 2018. kada će na Stadionu kraj Orljave protiv Sloge odigrati prvenstvenu utakmicu 12. kola Kvalitetne lige mladeži Slavonije i Baranje.

Tako se u daljnje natjecanje plasirao finalist Županijskog kupa Dinamo dok se pobjednik Slavonija oprostila od natjecanja. Vidovčani će novog protivnika saznati u ponedjeljak, 12. 11. 2018. Mogući protivnici su Sloga (Nova Gradiška), Osijek i Cibalia (Vinkovci). 

Danas (četvrtak, 08. 11.) s početkom u 14,00 sati na Stadionu kraj Orljave u kupu će se sastati juniori Slavonije i Sloge (Nova Gradiška). 

Pročitano 3536 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 09 Studeni 2018 12:53