Srijeda, 17 Listopad 2018 02:00

Lipa odigrala neodlučeno kod Jovače u Marinom selu u 6. kolu 3. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Proteklog vikenda Požeško slavonski trećeligaši odradili su 6. kolo svog natjecanja nakon kojeg je na vrhu prvenstvene ljestvice i dalje ekipa Lipe. Lider iz Stare Lipe je gostovao kod Jovače u Marinom Selu i osvojio bod odigravši 1:1. Oba pogotka pala su iz kaznenih udaraca, najprije jeu 18. minuti domaće u vodstvo doveo Đuro Lengelić, a u 20. konačni rezultat postavlja Tomislav Jurić.

Ovakav rezultat iskoristio je BSK (Biškupci) koji je došao do teške ali vrijedne pobjede nad Eminovcima. Gosti su prvi poveli preko Ivana Japarića, ali u drugom poluvremenu preokret BSK-u donosi iskusni Pero Vidović s dva pogotka, no isti nije pokazao iskustvo u završnim minutama kada je zbog prigovora zaradio drugi žuti karton pa ga neće biti na terenu u ogledu s Ovčarama koje su u ovom kolu u Prekopakri kod Slavonije stigle do prve pobjede. Gosti su već u prvom poluvremenu odlučili pitanje pobjednika golovima Marka Đurine, Stjepana Benića i Mateja Babića, dok je domaćin u nastavku uspio samo ublažiti poraz golom Dalibora Čakarića iz kaznenog udarca.

Iako je dva puta bio u rezultatskom zaostatku Kamen (Vetovo) je izvukao domaću pobjedu protiv Dinama iz Badljevine. Gostima je dva puta prednost donosio Andrej Munić, a prvo poravnanje Kamena djelo je Ivice Alavića, dok je pobjedu ekipi iz Vetova s dva pogotka donio Dejan Čatić. 

Utakmice 7. kola igraju se u nedjelju, 21. 10. 2018. s početkom u 15,30 sati. Sastaju se Eminovci – Jovača, Ovčare – BSK, Dinamo – Slavonija i Lipa - Kamen. To je i posljednje kolo prvog dijela prvenstva. 

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 1586 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 17 Listopad 2018 11:03