Utorak, 09 Listopad 2018 02:00

Lipa odigrala neodlučeno na gostovanju kod Dinama u Badljevini u 4. kolu 3. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Vrlo raspucano kolo odradili su požeškoslavonski županijski trećeligaši, u 4 utakmica postignuto je 19 pogodaka, odnosno jedan manje od 5 po susretu.

Nogometaši vodeće Lipe (Stara Lipa) remizirali su na gostovanju kod Dinama u Badljevini, ali nitko od pratitelja to nije iskoristio pa i dalje imaju 3 boda prednosti pred BSK-om i Jovačom. Josip Mijatović donio je u 35. minuti prednost Lipik, no početkom nastavka bod Dinamu osigurao je Matija Zdešić.

U susjedskom derbiju između domaćina Ovčara i Kamena (Vetovo) nije bilo pobjednika, Zvonimir Metić dva je puta donosio vodstvo domaćinu, no Branimir Perić i Dejan Čatić su anulirali to vodstvo, a potonji je pogodio u samoj završnici, u 88. minuti. Ako tome dodamo i po jedno isključenje na svakoj strani možemo reći da je susjedski derbi bio vrlo zanimljiv.

Pravi derbi kola igrali su u Biškupcima drugoplasirani BSK i trećeplasirana Jovača (Marino selo), a i tu je bilo vrlo zanimljivo. Anto Vilus, Mihael Kraljević i Hrvoje Čakalić zabijali su za momčad iz Biškupaca, za goste iz Marinog sela bod su osigurali Antonio Hrabušicki te u završnici utakmice kapetan Đuro Lengelić i svojim drugim golom junak utakmice Hrabušicki.

Jedinu pobjedu kola upisali su nogometaši Eminovaca koji su vrlo uvjerljivo slavili protiv fenjeraša Slavoniju iz Prekopakre. Gosti su od 43. minute igrali s igračem manje, ali i prije toga su Eminovci odlučili pitanje pobjednika, u tom trenutku bilo je 3:0 za domaće uz dva pogotka Ivana Japarića i jedan Patrika Poklavca. U drugom dijelu nova tri zgoditka Eminovaca djelo su Bojana Crepulje, Jure Žutića i Filipa Bulaje, dok je počasni pogodak za Slavoniju postigao Antonio Majstorović.

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 2119 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 09 Listopad 2018 14:39